Sejur Viena

  de la154 €persoana

  

3 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj de mana de 10 kg (40cm x 20cm x 25cm)
09.11.2019 Bucuresti 16:40 - 17:20 Viena
12.11.2019 Viena 13:20 - 15:55 Bucuresti

Hotel Allegro 3* http://www.hotel-allegro.at/
Acest hotel se află la Viena, cel mai apropiat aeroport este Wien - Schwechat (VIE). Hotelul oferă 70 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, o sală de conferințe și un fax. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există acces la internet, un telefon, un televizor, un radio și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și o oglindă de machiaj.
154 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard

Mercure Wien Westbahnhof 4* 
Acest hotel urban creează un mediu ideal pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la aproximativ 2 km de centrul Vienei. Până la aeroportul Wien - Schwechat (VIE) sunt aproximativ 20 de km.Cele 15 camere single și cele 237 de camere duble sunt împărțite pe 8 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Hotelul oferă un seif, un schimb valutar, room-service și o sală de conferințe. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj.
168 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla + mic dejun inclus

Austria Trend Hotel Lassalle 4* 
Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături. Cel mai apropiat aeroport este Wien - Schwechat (VIE), distanța este de aproximativ 17 km. Hotelul oferă 4 suite, 13 camere single și 123 de camere duble pe 7 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o garderobă, un seif, un schimb valutar și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete. În camere există o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemena și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
189 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla classic + mic dejun inclus

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via