Sejur Toscana

  de la129 €persoana

  

3 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj de mana 10 kg (40x20x25 cm)

06.12.2019 Bucuresti 10:50 - 12:05 Pisa

09.12.2019 Pisa 07:00 - 10:25 Bucuresti

Hotel Casale La Sterpaia 3* 
Hotel Casale La Sterpaia le urează bun venit clienților la Pisa. Clienții hotelului vor găsi o ofertă cu diverse facilități și servicii care le vor asigura o ședere plăcută. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Acces la internet, un televizor cu ecran plat și WiFi sunt de asemenea cuprinse în dotările de bază ale camerei cameră.
129 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard + mic dejun inclus

Hotel Minerva 3*
Acest hotel se află chiar în centrul Pisei.Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. În plus, există acces la internet, un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi. Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
167 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard + mic dejun inclus

B&B  BBC Christian Bed & Breakfast 4* http://www.bbchristianpisa.it/
B & B se află chiar în centrul Pisei.Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi.Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un televizor și WiFi.
173 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla fullbed + mic dejun inclus

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via