Sejur Paris

  de la170 €persoana

  

3 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj de mana 10 kg (40x30x20 cm)
25.11.2019 Bucuresti  06:25 - 08:40 Paris Beauvais Tille

28.11.2019  Paris Beauvais Tille 09:25 - 13:20 Bucuresti

Hotel Pavillon Villiers Etoile 3*  http://www.pavillon-villiers-etoile.com/
„Pavillon Villiers Etoile” le urează bun venit clienților la Paris. Într-o clădire principală cu 6 etaje și o clădire auxiliară cu 4 etaje, clienții vor găsi 6 camere single și 49 de camere duble. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat oferă o garderobă, un seif, room-service și un serviciu de spălătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de familie și 55 de camere de nefumători.
171 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla classic
207 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla classic + mic dejun inclus

Hotel Villa Eugenie 4* http://www.villa-eugenie.com/EN/
Situat pe o stradă principală, acest hotel urban din categoria de primă clasă este perfect pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare și se află chiar în inima Parisului. În apropiere se află locuri de făcut cumpărături, la aproximativ 100 de m se află mijloacele locale de transport în comun.Cele 15 camere single și cele 26 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, o bibliotecă, room-service și o sală de conferințe. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
242 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla superioara+ mic dejun inclus

Hotel Libertel Canal St Martin 3*
Perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, hotelul urban se află pe o stradă principală, la cca 25 de minute cu mașina distanță de centrul turistic al Parisului. Până la aeroportul Paris - Beauvais (BVA) sunt 75 de km.Acest hotel a fost clădit în anul 1891. Clienții au la dispoziție 14 camere single și 55 de camere duble într-o clădire principală cu 8 etaje și o clădire auxiliară. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
291 euro/persoana, zbor + cazare in camera dubla comfort

 

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via