Sejur Paris

  de la215 €persoana

  

3 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj mana de 10 kg (40x30x20 cm)
09.12.2019 Bucuresti 06:25 - 08:40 Beauvais Tille
12.12.2019 Beauvais Tille 09:25 - 13:20 Bucuresti

Grand Hotel de Turin 3* 
Acest hotel a fost construit în anul 1900. Cele 51 de camere, cele 20 de camere single și cele 30 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare. Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
215 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard

Hotel de Bellevue Paris 3* 
În acest hotel cu un lift și recepția deschisă 24 de ore sunt 38 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, room-service și o sală de conferințe. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un televizor și WiFi. Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
238 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla + mic dejun inclus

Hotel Le 209 Paris Bercy 4* https://www.le209.com
Hotelul urban se află pe o stradă principală chiar în inima Parisului. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate. Hotelul oferă 48 de camere, camere single și 47 de camere duble pe 8 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
323 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla + mic dejun inclus

 

 

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

WhatsApp chat
Share via