Sejur – Parcul de distractii Gardaland

  de la761€persoana

  

3 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta
Detalii oferta
Orar zbor:
Bucuresti 09:40 - Milano 10:55
Milano 11:20 - 14:25
Gardaland Hotel 4*
Hotel se află în Castelnuovo del Garda, cel mai apropiat aeroport este Verona (VRN).Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 247 de camere de nefumatori. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, servicii de traducere, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă.Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camere dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Se găsesc de asemena și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Accesul la internet, telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr.Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar.
Tariful este de 761 euro de familie si include:
- zbor tur-retur Bucuresti - Milano
- taxe de aeroport
- bagaj de mana
- check in gratuit
- 3 nopti cazare
- mic dejun
- 1 zi intrare la Gardaland Park
- 1 zi intrare la Gardaland Sea Life Aquarium
Gardaland Adventure Hotel 4*
Hotel este amplasat în centrul localității Castelnuovo del Garda.Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de jocuri și servicii de bonă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
Tariful este de 869 euro de familie si include:
- zbor tur-retur Bucuresti - Milano
- taxe de aeroport
- bagaj de mana
- check in gratuit
- 3 nopti cazare
- mic dejun
- 1 zi intrare la Gardaland Park
- 1 zi intrare la Gardaland Sea Life Aquarium
Servicii incluse

- zbor tur-retur Bucuresti - Milano
- taxe de aeroport
- bagaj de mana 
- check in gratuit
- 3 nopti cazare
- mic dejun
- 1 zi intrare la Gardaland Park
- 1 zi intrare la Gardaland Sea Life Aquarium

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Adaugati denumirea ofertei

Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

WhatsApp chat
Share via