Sejur Coasta Amalfi – Napoli

  de la164 €persoana

  

4 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj mana de 10 kg (55x40x20 cm)

08.02.2020 Bucuresti 18:15 - 19:20 Napoli

12.02.2020 Napoli 19:25 - 22:20 Bucuresti

Hotel Tiempo 3* http://www.hoteltiempo.it/it/index.html
Hotelul urban se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află în Napoli.Hotelul cu aer condiționat oferă 3 camere single și 67 de camere duble și dispune de lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte oferte se numără asistență medicală, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
164 euro/persoana, zbor + cazare 4 nopti in camera dubla + mic dejun inclus

Hotel New Sayonara 3* http://www.hotelnewsayonara.it/
Hotel New Sayonara își întâmpină clienții în Napoli.Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un serviciu de transfer și room-service. În spațiile comune este disponibil WiFi. În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. Acces la internet, un televizor și WiFi creează confort optim.
187 euro/persoana, zbor + cazare 4 nopti in camera dubla superioara + mic dejun inclus

Grand Hotel Capodimonte 4* http://www.grandhotelcapodimonte.it/
Hotelul este amplasat imediat în centrul orașului Napoli. Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 35 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – room-service și o sală de conferințe. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În camere există un aparat de aer condiționat. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor creează confort suplimentar. Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și o sală de mese.
193 euro/persoana, zbor + cazare 4 nopti in camera dubla classic + mic dejun inclus

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via