Sejur Barcelona

  de la171 €persoana

  

4 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj mana de 10 kg (40x30x20 cm)
01.12.2019 Bucuresti 19:10 - 21:30 Barcelona
04.12.2019 Barcelona 21:55 - 01:55 Bucuresti

Barcelona House 3* http://www.hotel-barcelonahouse.com
Acest hotel urban se află la cam 1 km de plajă, într-o zonă centrală în Barcelona. Cel mai apropiat aeroport este Barcelona (BCN), distanța este de aproximativ 35 de km. Cele 58 de camere sunt împărțite pe 5 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Hotelul cu aer condiționat oferă o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În plus, există acces la internet, un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
171 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard

Hotel Condado Barcelona 3* http://www.condadohotel.com
Acest hotel urban se află la cca 4 km de plaja cu nisip, într-un cartier animat. Aeroportul Barcelona (BCN) este la aproximativ 12 km. Cele 76 de camere, suitele, cele 6 camere single și cele 69 de camere duble sunt împărțite pe 8 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Camerele au un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi creează confort optim. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
202 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard + mic dejun inclus

Hotel Alimara 4* http://www.alimarahotel.com
„Alimara” își întâmpină clienții la Barcelona. La locurile de ieșit în oraș precum baruri și restaurante se poate ajunge în 1 km, magazinele se află la cca 2 km. Până la aeroportul Barcelona (BCN) sunt aproximativ 25 de km. Cele 14 Suite Junior, suitele și cele 140 de camere duble sunt împărțite pe 9 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Printre facilitățile hotelului se numără o garderobă, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Camerele au și un minifrigider. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar.
213 euro/persoana, zbor + cazare 3 nopti in camera dubla standard + mic dejun inclus

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via