Sejur Atena

  de la165€persoana

  

6 Nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor:

01.04.2020: Bucuresti 17:10 - 18:50 Atena

07.04.2020: Atena 15:45 - 17:20 Bucuresti

 

Cazare:

  • Dionysos Hotel Athens 3* - 165 euro/persoana (zbor+ cazare+mic dejun)

„Dionysos Hotel Athens” le urează bun venit clienților la Atena.Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include room-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi.Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon și WiFi (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125352Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

 

  • Balasca Hotel 3* - 200 euro/persoana (zbor+ cazare+mic dejun)

Hotelul urban se află chiar în inima Atenei.Hotelul oferă 83 de camere pe 7 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. Camerele au și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

 

  • Ariston Hotel 3* - 235 euro/persoana (zbor+ cazare+mic dejun)

Acest hotel este amplasat chiar în inima Atenei.În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 35 de camere. Locul de cazare oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu room-service, un serviciu de spălătorie și un fax. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camere dispun de un pat dublu și de o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Accesul la internet, telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125352Pentru clienți sunt disponibile un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Pentru masă se poate alege mic dejun, prânz și cină.

 

 

Servicii incluse

Zbor tur-retur
Bagaj de mana
Taxe de aeroport
Check-in gratuit
Cazare 6 nopti
Mic dejun

Servicii neincluse


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

WhatsApp chat
Share via