City Break Sicilia

  de la124 €persoana

  

3 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Orar de zbor cu bagaj mana de 10 kg (40x20x25 cm)
25.01.2020 Bucuresti 09:45 - 11:00 Palermo
28.01.2020  Palermo 18:15 - 21:30 Bucuresti

Torreata Hotel & Residence 3* http://www.torreata.it/
Acest hotel se află la Palermo, cel mai apropiat aeroport este Palermo (PMO). Clienților le stau la dispoziție 54 de camere. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de transfer, room-service și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon, un televizor și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.
124 euro/persoana, zbor +  cazare 3 nopti in camera dubla fullbed

ibis Styles Palermo President 4* 
Acest hotel urban din categoria de primă clasă se află la aproximativ 10 km de plajă, într-o zonă centrală în Palermo. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1 km. Aeroportul Palermo (PMO) este la aproximativ 35 de km.Hotelul de 4 stele oferă 20 de camere single și 109 camere duble și dispune de lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotil. În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemena și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
132 euro/persoana, zbor +  cazare 3 nopti in camera dubla + mic dejun inclus

Best Western Ai Cavalieri Hotel 4* http://www.aicavalierihotel.it
Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Hotelul a fost edificat în anul 1900. Cele 39 de camere sunt împărțite pe 4 nivele, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
208 euro/persoana, zbor +  cazare 3 nopti in camera dubla classic + mic dejun inclus

Servicii incluse

•Bilete de avion cu bagaj de mana 10 kg
•Cazare in camera dubla
•Taxe de aeroport

Servicii neincluse

•Excursii optionale
•Transfer


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

Share via