City Break – Paris

  de la291€persoana

  

4 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta
Detalii oferta:
Orar zbor:
Bucuresti 09:05 - Paris 11:15
Paris 18:25 - Bucuresti 22:15
Royal Fromentin 3* - 291 euro
Hotel se află la Paris, cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle (CDG).Clienții pot să se destindă în 47 de camere. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o sală de conferințe și un centru de afaceri. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.Acces la internet, un telefon, un televizor și WiFi sunt de asemenea cuprinse în dotările de bază ale camerei cameră. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Adagio Access Paris Philippe Auguste 3* - 311 euro / persoana
Acest hotel se află la Paris, cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle (CDG).În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 35 de camere. Locul de cazare oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai.
Servicii incluse

- zbor direct tur-retur
- bagaj de mana 10 kg
- taxe de aeroport
- check in online
- 4 nopti cazare

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Adaugati denumirea ofertei

Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

WhatsApp chat
Share via