City Break – Milano

  de la162€persoana

  

3 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta
Detalii oferta
Orar zbor:
Bucuresti 09:40 - Milano 10:55
Milano 11:20 - 14:25
Hotel Astoria Sure Hotel Collection By Best Western 3*
Acest hotel urban își întâmpină turiștii la Milano și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri. Direct în fața ușii se află diverse stații ale mijloacelor locale de transport în comun. Aeroportul Mailand - Malpensa (MXP) se găsește la aproximativ 45 de km, până la Mailand - Linate (LIN) sunt 20 de km.Cele 69 de camere de nefumatori, cele 24 de camere single și cele 43 de camere duble sunt împărțite pe 8 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (contra cost).Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.
Hotel Berlino 3*
Hotelul urban se află pe o stradă principală la Milano. Până la aeroportul Mailand - Linate (LIN) sunt aproximativ 15 km, Mailand - Malpensa (MXP) se află la în jur de 40 de km.Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu un lift și 47 de camere de nefumatori. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor și room-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
cod:rn
Servicii incluse

- zbor tur-retur Bucuresti - Milano
- taxe de aeroport
- bagaj de mana
- check in gratuit
- 3 nopti cazare
- mic dejun

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

WhatsApp chat
Share via