1 Mai in Antalya !

  de la309€persoana

  

7 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Antalya este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei si ofera oportunitati nenumarate de petrecere a vacantei. Antalya este un oras atractiv si pitoresc, cu bulevarde captusite cu palmier, strazi inguste si intortocheate, cu hoteluri luxoase si servicii ireprosabile. Printre atractiile orasului se numara portul turistic foarte atractiv, cartierul vechi dar fermecator, Kaleici si plaje incantatoare. Antalya a devenit un refugiu de vara pentru multi calatori in cautarea naturii, culturii si istoriei.

Orar zbor :

Plecare: OTP 01.05.2019 : 18:00 - 19:45 Antalya

Retur : Antalya 08.05.2019 : 15:20 - 17:10 OTP

 

Varianta 1 :

Grand Nar Hotel 4*

Această proprietate este la 8 minute de mers pe jos de plajă Aflat la doar 1 km de malul mării, hotelul Grand Nar oferă o piscină în aer liber, un centru spa şi camere cu aer condiţionat şi TV prin satelit.

Tarif : 309 euro/persoana

Varianta 2 :

Idyros Otel 3*

Idyros Otel se află în Kemer, la 1 km de portul de agrement din Kemer, şi are o piscină sezonieră în aer liber, o grădină şi camere cu acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea are recepţie cu program nonstop şi loc de joacă pentru copii şi este la 12 minute de mers pe jos de Moonlight Park & ​​Beach.

Tarif: 315 euro/persoana

Varianta 3 :

Selcukhan Hotel 4*

Această proprietate este la 3 minute de mers pe jos de plajă Hotelul Selcukhan, amplasat într-o livadă cu portocali, la 100 de metri de plajă are piscine în aer liber şi vedere la Munţii Taurus. Include o saună şi camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Se oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în zonele publice. Hotelul are o grădină unde oaspeții se pot bucura de aroma revigorantă a portocalilor și lămâilor.

Tarif : 325 euro/persoana

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti -Antalya- Bucuresti, toate taxele incluse, 7 cazare, masa in functie de cazare.

Servicii neincluse

taxa de oras /persoana/ noapte ce se achita la receptie, transfer aeroport - hotel - aeroport , excursii optionale, alte cheltuieli personale, bagajul de cala.


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via