Sarbatori de iarna la Busteni, Casa Freya

  de la745 leipersoana

  

    

    

  

Individual

Detalii Oferta
Standardul superior este evidențiat de calitatea serviciilor de cazare și a extraserviciilor. Mini-centru Spa, restaurantul cu specific international, sala de conferințe, spațiile de agrement și obiectivele turistice oferă o diversitate în activitățile care se pot desfășura in cadrul Complex Freya.
Complex Freya este locul ideal pentru o clientela diversa: pentru cei pasionati de munte si drumetii, sporturi de iarna, pentru persoanele care doresc sa se relaxeze si sa scape de stresul orasului sau pentru cei care doresc sa împletească utilul cu placutul.
De ce Complex Freya?
Locatie privilegiata in Busteni
Stilul exclusivist
Rafinamentul preparatelor
Standardul de 4 stele
Unicitatea designului
Comfort modern
Centrul spa
Foisorul terasat
Liziera padurii

TARIFE VALABILE IN PERIOADA CRACIUNULUI 2021 (23.12.2021 – 27.12.2021)

PACHET DE 3 NOPTI

LOC IN DUBLA STANDARD – 745 RON/PERS – 3 NOPTI
LOC IN DUBLA CU VEDERE LA MUNTE – 825 RON/PERS – 3 NOPTI
LOC IN APARTAMENT CU VEDERE LA MUNTE – 1050 RON/PERS – 3 NOPTI

TARIFELE INCLUD :

  • Cazare – 3  nopti cu micul dejun
  • Surpriza din partea casei in camere
  • Internet wireless
  • Parcare privata supravegheata video 24h/24h

Facilitati cazare copii:

  • copiii cu  varsta 0 – 5.99 ani, au gratuitate la cazare si mic dejun, in camere (fara pat suplimentar)  si in apartamente;
  • copiii cu  varsta 6 – 13.99 ani, pentru cazare in camera, achita  75 lei/zi contravaloare mic dejun si pat suplimentar;
  • copiii cu  varsta 6 – 13.99 ani, pentru cazarea in apartamente vor achita doar micul dejun in valoare de 40 lei/zi;
  • copiii cu varsta peste 14 ani, se considera adulti si se pot caza doar in apartamente unde vor achita suma de 150 lei/noapte.

Galerie Foto

 

Servicii incluse

Cazare – 3  nopti cu micul dejun
Surpriza din partea casei in camere
Internet wireless
Parcare privata supravegheata video 24h/24h

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via