Revelion la Baile Herculane, Casa Ecologica

  de la1050 leipersoana

  

4 nopti/5 zile

    

    

  

Individual

Detalii Oferta

Trecerea dintre ani reprezintă un moment magic, în care totul devine posibil. Învăluiți de frumusețea unui nou început, amplasată la poalele munților Cernei,într-un cadru de basm, Pensiunea Casa Ecologică*** vă invită să petreceți clipe de neuitat alături de personale dragi în locația noastră , situată la o distanță de 1,5 km de gara din stațiunea balneară Băile Herculane pe E70 Timișoara-București. Camerele sunt amenajate cu bun gust, dispun de grup sanitar propriu, LCD, frigider, terasă/balcon.
Încă de la începutul sejurului, aerul proaspăt și peisajele superbe vă vor curăța gândurile, iar confortul și relaxarea vă vor oferi o experiență inedită.
Pensiunea Casa Ecologică*** este, fără îndoială, locul ideal pentru momente de relaxare în mijlocul naturii, la cele mai bune oferte ,precum :

Pachet 4 nopti/5 zile

TARIFE/SEJUR/PERSOANĂ :
PERIOADA : 29.12.2021- 02.01.2022
- LOC ÎN CĂSUȚĂ DUBLĂ – 1100 lei
- LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ – 1050 lei
- LOC ÎN CAMERĂ TRIPLĂ – 850 lei
- LOC ÎN CAMERĂ CVADRUPLĂ -800 lei
- LOC ÎN APARTAMENT- 850 lei

Copiii până în 5 ani au gratuitate , cei între 5 – 12 ani plătesc 500 lei (însoțiți de minim 2 adulți) , iar cei peste 12 ani plătesc pachetul întreg!

Program:

Check-in-ul se face în data de 29 Decembrie cu cina
30.12.2021
• Mic dejun
• Cină
31.12.2021
• Mic dejun
• Masă festivă de Revelion cu preparate tradiționale specifice acestei sărbători și program de muzică de petrecere live

Băuturi incluse la perecere (țuică, afinată, vișinată, vin, apă minerală/plată, suc, cafea),iar la ora 00:00 închinăm un pahar de șampanie
01.01.2022
• Mic dejun
• Foc de tabără cu țuică și vin fiert – ora 17:00
• Cina Carnaval (petrecere specifică anilor 70-90) și program de muzică live

Băuturi incluse la petrecere (țuică, afinată,vișinată, vin, apă minerală/plată, suc, cafea)

Check-out-ul se face în data de 02 Ianuarie, după servirea micului dejun.

Mesele se desfășoară în sistem tip BUFET SUEDEZ (DESCHIS), cu excepția Mesei Festive (servire la porție), sau dacă sunt mai puțin de 40 persoane.


Galerie Foto
- Ca și facilități vă punem la dispoziție:
- Piscină interioară încălzită ( 25ºC- 27ºC);
- Jacuzzi ( 32ºC - 34ºC);
- Sală de relaxare (biliard, tenis de masa, airhockey, masa fusball).
- De asemenea, în limita disponibilității, puteți solicita : rummy, table, cărți, mingi de fotbal.
* Accesul la facilități va fi posibil doar dacă legislația la acel moment va permite.
* La zona de răsfăț ( piscină interioară & jacuzzi) și la sala de relaxare aveți acces în intervalul orar 10.00 - 21.00, cu rezervare în prealabil la recepție ( pe o perioada de 2h/pers/zi), cu mențiunea că timpul se poate prelungi, dacă nu sunt alte solicitări.
* La piscină ( accesul este limitat la 20 participanți în același timp) , la jacuzzi (accesul este limitat la 6 participanți în același timp), iar la sala de relaxare (accesul este limitat la 20 participanți în același timp), pentru a se respecta restricțiile de distanțare socială.
-De asemenea, în limita disponibilității, puteți solicita : rummy, table, cărți, mingi de fotbal.

 

Servicii incluse
Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via