Craciun la Club Vila Bran

  de la1530 ronpersoana

  

4 nopti

    

    

  

Individual

Detalii Oferta

Club Vila Bran este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania, fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate.

Pachetul include:

- Cazare 4 nopti;

- 4 mic dejun; 3 masa de pranz, 3 cina standard;

- Masa de Craciun, in data de 24 decembrie, la cina

Veti putea alege variantele de meniu de mic dejun, pranz, cina din 3 variante de meniu prestabilite, iar cina (24.12) va fi prestabilita de Club Vila Bran.

Prima masa servita pentru acest pachet va fi cina din data de sosire, iar ultima, micul dejun din data de plecare.

Pentru pachet, locul la masa va fi alocat incepand cu prima masa servita (cina din ziua sosirii) si va fi mentinut pe toata perioada cuprinsa in varianta aleasa (mic dejun, pranz, cina). Repartizarea (in cadrul sectorului achitat) se face in functie de ordinea rezervarilor.

In cazul in care turistii care opteaza pentru Pachet, doresc sa prelungeasca sejurul de la 4 nopti la mai multe, se vor aplica tarifele de pachet cazare cu masa, aferente (pentru noptile extra sejur Craciun) si este obligatoriu a se lua pachetul cu mese pentru noptile extra pachetului pentru Craciun.

Masa de Craciun, va fi rezervata in restaurant conform specificatiei din oferta:

In sector A – la Etajul 1 al Restaurantului

In sector B – la Etajul 2 al Restaurantului, la Parter sau in foisorul de la etajul 1

Masa de Craciun se desfasoara la Restaurantul principal – Stana Traditionala. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei de Craciun este 18.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.

In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.

TARIF COPII (cazati in camera/apartament cu 2 adulti):

0-2,99 ani, la data sejurului - gratuit daca nu se solicita pat suplimentar si meniu;

3-15,99 ani, la data sejurului4 nopti de cazare si meniu la masa de Craciun

Pachet – sector A – 4 nopti de cazare + 4 mic dejun; 3 masa de pranz, 3 cina standard; masa de Craciun – 875 lei/copil

Pachet – sector B - 4 nopti de cazare + 4 mic dejun; 3 masa de pranz, 3 cina standard; masa de Craciun – 815 lei/copil

TARIFE LEI /pers adulta/ Pachet

Pachet 1

A

Vila Bran 3

Cam 1,2,4,5,6

1630

1530

Vila Bran 3

Cam 3#

1810

1710

Vila Bran 4

Cam 1 – 4

Vila Bran 6

Cam 1 – 4, 5#, 6#

Vila Bran 9

Cam 1 – 4, 5#, 6#

Vila Bran 1

Cam 1# – 3#,4, 5# – 7#, 8, 9# – 11#, 12

1990

1890

Vila Bran 3

Cam 8#

Vila Bran 4

Cam 5#, 6#

Vila Bran 5

Cam 1# – 6#

Vila Bran 7

Cam 1# – 4#, 5# – 8#

Vila Bran 8

Cam 1# – 19#

Vila Bran 10

Cam 1# – 8#

Vila Bran 11

Cam 1# – 24#

Vila Bran 13

Cam 1 - 6

Vila Bran 1

Apt 1, 2

2290

2190

Vila Bran 3

Apt 1

Vila Bran 6

Apt 1

Vila Bran 9

Apt 1, 2

Vila Bran 13

Apt 1-4

Casa Taraneasca

Apt 1 – 5

2390

2290

Vila Bran 10

Apt 1 – 3

Vila Bran 11

Apt 1

Apt 2

2570

2470

Apt 3

2530

2430

Vila Bran 7

Apt 1, 2

Micul Castel Vila Bran

Cam 1, 2

1810

1710

Micul Castel Vila Bran

Apt 1, 2

2390

2290

Casuta Scufitei Rosii, Casuta lui Bambi

3190

3090

 

Nota:
De asemenea, veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement:
- Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casuta Vrajitoarei, Castelul Printesei, Barlogul lui Culita si Zona Arctica.
- sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tir cu arcul, darts, teren de fotbal, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior), Clubul Copiilor, parc natural, parc istoric (cu statui de regi si domnitori), Atelier de creatie, Biblioteca – in curand!
Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului, concursuri si jocuri, atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii, a functionalitatii si a conditiilor meteo.

- Camerele se inchiriaza in regim DBL.
- Al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate in tabel cu (#), toate celelalte paturi suplimentare care se adauga in camere, sunt paturi pliante.
- Apartamentele au 1 dormitor (cu exceptia apartamentelor din vila 7, care au doua dormitoare), 1 living, baie si terasa. Capacitate apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi: maxim 2 adulti si 2 copii (0-15,99 ani), pentru copii se va considera suplimentul de cost aferent in functie de varsta acestora.
- Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00, iar check-out-ul pana la ora 11.00.
- Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana.
Tarifele de cazare nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment. Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran, cat si a reglementarilor oficiale. Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.
In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Galerie Foto

 

Servicii incluse
Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via