Craciun exclusivist in Bihor la Catunul lui Victor

  de la3000 ronpersoana

  

3 nopti

    

    

  

Individual

Detalii Oferta

Cătunul lui Victor este situat în Groși, județul Bihor și este alcătuit din 3 căsuțe: Șura din Cătun, Căsuța din Paie și Căsuța din Cătun. Proprietarii au încercat sa recreeze o fermă tipică din Transilvania, cu un hambar și 2 căsuțe. Fiecare căsuța are terasă cu loc pentru gătit în aer liber și în curtea comună veți găsi și un ciubăr.

Căsuța din Cătun este o căsuța tradițională din lemn, renovată, cu detalii moderne, dispune de 1 dormitor cu 3 paturi duble, o baie și o zonă de living cu loc de luat masa.

Șura din Cătun dispune de un dormitor cu 2 paturi duble și o canapea extensibilă, baie și loc de luat masa.

Tarif Craciun 24-27.12.2020
3 nopți 3000 Lei/cabană

Galerie Foto

 

Servicii incluse
Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via