Complex Balnear Sfanta Elena de la Mare

  de la140 leipersoana

  

    

    

  

Individual

Detalii Oferta
Pensiunea Sfânta Elena De La Mare se află în Costinești, la 2,9 km de Parcul de distracții Costinești și la 3,6 km de Obeliscul Costinești, și oferă grădină, acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate și parcare privată gratuită. Proprietatea are terasă și este situată la aproximativ 5 km de epavă. Camerele beneficiază de balcon.
Camerele pensiunii includ TV cu ecran plat. Toate camerele Pensiunii Sfânta Elena De La Mare au aer condiționat și baie privată.

Galerie Foto

 

 

 

TARIFE STANDARD PENTRU ANUL 2021

MARTIE - 140 ron/pers/noapte
APRILIE - 150 ron/pers/noapte
MAI - 160 ron/pers/noapte
IUNIE - 200 ron/pers/noapte
IULIE - 245 ron/pers/noapte
AUGUST - 255 ron/pers/noapte
SEPTEMBRIE - 220 ron/pers/noapte
OCTOMBRIE - 185 ron/pers/noapte
NOIEMBRIE - 170 ron/pers/noapte
DECEMBRIE - 165 ron/pers/noapte 
Tariful include cazare,3mese/zi(meniu fix), tratament balneofizioterapeutic  (4 proceduri medicale /zi)
Servicii incluse

cazare, 3mese/zi(meniu fix),tratament balneofizioterapeutic  (5 proceduri medicale /zi)

Servicii neincluse

consultatie medicala contra cost ( 100 lei/persoana) cu bilet de trimitere

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via