Organizari Evenimente Corporate

Ce facem noi?
Iti aducem catering-ul si bautura, artificiile, muzica, fotograful, iti facem invitatiile, iti gasim locul potrivit pe care il decoram cum vrei tu, iti aducem cei mai tari artisti sau animatori, iar pe tine te lasam doar sa petreci.
Indiferent ca vrei un eveniment "corporate", o conferinta, un cocktail, o petrecere privata (petrecere pentru copii, aniversare, reuniune de 10 sau 20 ani),echipa noastra iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.

Daca ne alegi:
-Ai parte de cel mai tare eveniment
-Scapi de toate durerile de cap pe care le implica organizarea unui evenimet
-Este mai ieftin decat daca l-ai organiza tu singur
-Beneficiezi de profesionalism si experienta, in mod GRATUIT
-Primesti si un cadou din partea noastra.

Petreceri Corporate
Daca deschizi un nou birou, vrei sa organizezi un team building, lansezi un nou produs, echipa noastra iti ofera cunostintele si experienta pentru un eveniment unic.
Comunicarea si lucrul in echipa sunt foarte importante in cadrul unei companii, de aceea este bine sa le oferi angajatilor un week-end, o zi sau macar cateva ore de team building.
Poti alege din activitatile propuse de noi sau poti veni cu ideile proprii.

Petreceri private
Vrei sa sarbatoresti alaturi de prietenii tai un moment special, o aniversare, 10 sau 20 ani de la absolvirea liceului, un botez, petrecerea burlacitelor, ?
Vrei o petrecere surpriza pentru persoana iubita, sef , prieten si ai nevoie de un confident?
Noi iti oferim solutia pentru un eveniment memorabil.

Petreceri pentru copii
Nu credem ca exista copil care sa nu isi doreasca o petrecere de ziua lui unde sa fie in centrul atentiei, sa se joace cu prietenii si sa primeasca cadouri.
Pentru ca petrecerea sa prinda viata si invitatii sa nu se plictiseasca trebuie aleasa o tema. Poate sa se lupte in vestul salbatic sau sa fie seful piratilor sau poate o printesa din povesti. Un clown sau un magician sunt un motiv in plus de bucurie pentru copii.
Noi iti oferim solutia pentru petrecerea copilului tau si te scutim de toate grijile.

URMARITI-NE PE

Contactează-ne

    Dolphin Travel & Events SRL
    Agentie de turism Constanta

    CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

Newsletter

ABONARE NEWSLETTER