Valentine’s Day in Tenerife

  de la355€persoana

  

7 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Image result for tenerife

Daca te-ai gandit sa iti petreci vacanta in Tenerife…

Tenerife este cea mai frumoasa dintre insulele arhipelagului Canare, avand capitala la Santa Cruz. Este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase insule din lume, si singura din Europa unde se poate face plaja pe tot parcursul anului. Datorita tmperaturilor medii anuale,  Tenerife mai este numita si Insula Primaverii Eterne. Administrativ, insula apartine de Spania, dar geografic este mai aproape de Maroc, fiind la o distanta de aproximativ 6.000 km de Romania. Lucrurile care atrag in Tenerife sunt multiple: Vulcanul Teide (locul in care s-a filmat MAD MAX 1) care este inca activ, plajele cu nisip negru fin, plaja cu nisip auriu Las Teresitas, apele Oceanului Atlantic sau impresionantele parcuri de distractie Loro Parque si Siam Parque. De asemenea, Los Gigantes are o panorama senzationala. Tot de aicii poti pleca in croaziera si pe Insula La Gomera, poti vedea delfini si balene. Poti pescui de pe ambarcatiuni speciale in Oceanul Atlantic unde adancimile se spune ca ar fi de aproape 1 km

Perioada 8 feburarie - 15 februarie ( 7 nopti )

Orar zbor informativ:

13:30  17:40

Tenerife (Canary Islands) (TFS)  Bucharest (OTP) 18:15  01:55

 

Varianta 1: Hotel Adonis Plaza 3*

Situat în centrul oraşului Santa Cruz, la 5 minute de mers pe jos de portul oraşului, Hotelul Adonis Plaza are o recepţie cu program nonstop şi un restaurant. Camerele hotelului sunt simple şi beneficiază de acces gratuit la internet prin cablu.

Tarif: 355 euro/persoana

Varianta 2: Hotel Tanausu 3*

Hotelul Tanausu este situat în centrul oraşului Santa Cruz de Tenerife, în apropiere de principalele străzi comerciale ale oraşului. Acesta oferă camere cu acces gratuit la internet, TV cu ecran plat şi baie privată.

Tarif: 405 euro/persoana

Varianta 3: Hotel Trianflor 4*

Hotelul Trianflor este situat la 600 de metri de plaja Playa Jardín din Puerto de la Cruz şi la 150 de metri de Plaza del Charco. Oferă o piscină în aer liber şi o terasă la soare cu vedere la munte.

Tarif: 384 euro/persoana

Varianta 4: My City Hote 3*

Situat la 1,1 km de lacul Lago Martianez, hotelul My City din Puerto de la Cruz oferă o piscină în aer liber şi o terasă. Aflată la aproximativ 200 de metri de Plaza Charco, proprietatea este la 1,4 km de plaja Playa Jardin şi asigură acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietăţii sau se pot relaxa la bar.

Tarif: 366 euro/persoana

Varianta 5: Hotel Perla Tenerife 3*

Hotelul Perla Tenerife este situat în orașul Puerto de la Cruz, la mai puțin de 1 km de plajă. Hotelul oferă camere cu balcon, cadă cu hidromasaj și o piscină în aer liber.

Tarif: 371 euro/persoana

 

Conditii:

  • Oferta este valabila in momentul transmiterii. Nu garantam mentinerea tarifelor fara o rezervare nominala.
  • Biletele de avion sunt nerambursabile in caz de anulare sau neprezentare
  • In cazul companiilor de linie, NU se pot modifica numele sau ruta. Se poate modifica doar perioada, in schimbul unei taxe de modificare + diferenta de tarif
  • Rezervarile de camere la hoteluri se supun conditiilor fiecarui sistem de rezervare sau hotel (sunt NERETURNABIL, sau cu posibilitate de anulare cu penalizare in functie de politica hotelului/sistemului)

 

 

 

Servicii incluse

Bilete avion, cazare, mic dejun

Servicii neincluse

taxa de oras /persoana/ noapte ce se achita la receptie, transfer aeroport - hotel - aeroport , excursii optionale, alte cheltuieli personale, bagajul de cala.


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via