Vacanta in Cipru 2019

  de la125 €persoana

  

3 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Image result for cipru

Poziţionat între trei continente, Cipru este o destinaţie ideală pentru concediu. Are cele mai frumoase plaje din lume, o istorie fascinantă, singura capitală divizată şi un oraş-fantomă care stârneşte mister. Aici vremea bună de plajă durează până la mijlocul lunii octombrie.
Pentru iubitorii de soare, mare, bronz şi relaxare, trebuie să spun că insula este recunoscută ca având cele mai frumoase plaje din lume, distinse cu „Blue Flag“ (steag albastru) care garantează servicii de înaltă calitate şi siguranţa turiştilor.

Orar zbor informativ :

Miercuri 9 ianuarie Bucuresti 17:00 – 19:10 Paphos

Sambata 12 ianuariePaphos 19:50 – 22:00 Bucuresti

Varianta 1: Artemis Cynthia Complex 3*

Oferind 4 piscine, o grădină spațioasă și un centru de fitness, Complexul Artemis Cynthia este situat la 1 km de restaurantele, barurile și magazinele din zona turistică a orașului Paphos. Oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu balcon mobilat spațios cu vedere la piscină sau la Marea Mediterană.

Tarif: 125 euro/persoana ( Apartment One Bedroom ) - fara mic dejun

Varianta 2: Daphne Hotel 3*

Daphne Hotel Apartments are o piscină în aer liber şi grădini bine întreţinute. Este situat în centrul oraşului Paphos, la doar 2 minute de mers pe jos de malul mării şi de plaja plină de viaţă. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit.

Tarif : 189 euro/persoana (STUDIO 2 pers ) - cu mic dejun

Varianta 3 : Club Coral View Resort

Complexul Club Coral View are o locație superbă în satul fermecător Peyia, la 500 de metri de centrul satului. Oferă o piscină cu formă neregulată și o terasă de plajă cu vedere superbă la Golful Coralilor și la Marea Mediterană.

Tarif: 165 euro/persoana – fara mic dejun

Varianta 4 : Capital Coast Resort & Spa 4*

Capital Coast Resort and Spa oferă unităţi de cazare luxoase în oraşul Paphos. Acest complex situat pe malul mării are un centru spa cu hamam, cadă cu hidromasaj, saună şi tratamente de masaj.

Tarif : 170 euro/persoana cu mic dejun STUDIO WITHOUT BALCONY
Servicii incluse

bilete avion, cazare , mic dejun in functie de hotelul ales

Servicii neincluse

taxa de statiune, bagajul de cala, alte excursii optionale


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via