Revelion Budapesta INDIVIDUAL 169 euro/pers .

  de la169 €persoana

  

3 nopti

    

    

  

Individual

Detalii Oferta
Daca nu ai ajuns pana acum la Budapesta,avem o super oferta chiar de revelion cu numai 169 euro/persoana-BONUS MASA FESTIVA!!!! E momentul sa iei in calcul o vacanta de Revelion in capitala Ungariei. Podul cu Lanturi, Castelul Buda, cladirea Parlamentului, strazile din centru: Budapesta este un oras impresionant.Si daca dupa atatea drumuri prin Budapesta ai obosit, ce ai zice de o bere intr-un Trabant? Poti face asta vizitand unul dintre numeroasele ruin pub-uri ale Budapestei, Szimpla Kert. Mai hip decat cele mai hip pub-uri din Bucuresti, cu un rating de 4.5 din mii de voturi, atat pe Google, cat si pe TripAdvisor, iti garantam ca Szimpla Kert te va impresiona cu atmosfera sa unica si camerele tematice.
PREMIUM APARTMAN https://premiumapartman.hu/eng/

Localizare: Hotel apartment, construit în 2008, care dispune de un număr de 133 de camere/apartamente foarte spațioase, la o distanţă de doar 2,5 km față de Piața Eroilor. Camerele dispun și de o chicinetă complet echiptă.

Facilităţi: Camere/apartamente spaţioase (35-70 m2), camere mobilate cu bun gust, birou, televizor cu 32 de canale, parcare pazită, utilizare gratuită de Internet.

Total: 169
Transport - Individual
Pasageri - 1 adult
Durata - 3 nopti
Plecare - 30.12.2018
Camera; Camera Dubla
Masa - Mic dejun
Servicii incluse

-3 nopți de cazare la Hotel Premium Apartman (sau similar), cu mic dejun;
-Asistență turistică;
-Cina festivă de Revelion (40 euro /pers.);

Servicii neincluse

-Opțional: Transport cu autocarul (59 euro /pers.);
-Asigurare Travel (medicală + storno);
-Taxa de oraș (se va achita cash de către turiști la hotel).


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via