Nisipurile de Aur, 15 August

  de la75€persoana

  

3 nopti

    

    

  

Individual

Detalii Oferta

Petrece sfanta sarbatoare a Adormirea Maicii Domnului in Nisipurile de Aur !

Nisipurile de Aur este una dintre cele mai faimoase statiuni din Bulgaria. Se afla la 18 km de Varna, intr-o zona protejata, ce ofera una din cele mai bune plaje din Europa. Plaja are 3,5 km lungime si o latime de 100 m, acoperita cu cel mai fin nisip auriu. O veche legenda povesteste cum piratii au ascuns aici o comoara imensa de aur, dar pamantul i-a pedepsit si a transformat aurul in nisip.

Perioada Oferta : 15 - 18 August 2018

Royal Beach Hotel 3* 
Hotel se află la Nisipurile de Aur, cel mai apropiat aeroport este Varna (VAR).Clienților le stau la dispoziție 35 de camere și o recepție în zona de recepție. Hotelul dispune de un seif și room-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Tarif 75 euro / pers ( cazare 3 nopti cu mic dejun )
Dana Palace Park 3*
Hotel este amplasat la câteva minute de mers pe jos din centrul stațiunii Nisipurile de Aur.Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Hotelul cu aer condiționat oferă un seif, un schimb valutar, un chioșc cu ziare, room-service și un serviciu de spălătorie.
Tarif 90 euro / pers ( cazare 3 nopti cu mic dejun )
Aphrodite 4*
Hotel se află la aproximativ 400 de m de plajă, într-o zonă centrală la Nisipurile de Aur.Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar și un coafor.
Tarif 136 euro / pers ( cazare 3 nopti cu mic dejun )
Servicii incluse

Cazare 3 nopti cu mic dejun

Servicii neincluse

Transport


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via