Hai in Legoland Germania !

  de la380 €persoana

  

6 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Legoland Germania

Image result for legoland germania


Legoland Germania
este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO.Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

Perioada 22 aprilie – 28 aprilie 2019

oferta contine zbor+cazare+mic dejun pentru 2 adulti si 1 copil

Orar zbor informativ:

Bucuresti 07:00 – 02:25 Stuttgart

Stuttgart 14:15 – 17:30 Bucuresti

Varianta 1: NH München Messe 4*

Acest hotel de 4 stele este situat într-o zonă liniştită, la numai 300 m de autostrada A94 şi la 5 km de centrul de expoziţii Neue Messe din München. Proprietatea oferă WiFi gratuit, o terasă de vară și facilități de spa.

Tarif : 1140 euro/familie cu mic dejun inclus

Varianta 2 : The Taste Hotel Heidenheim 4*

Acest hotel de 4 stele se află într-o zonă liniștită, lângă o piscină mare și complexul de agrement din Heidenheim an der Brenz. Hotelul oferă restaurant care servește mâncăruri dintr-o gamă de bucătării. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în tot hotelul.

Tarif : 1167 euro/ familie cu mic dejun inclus

Varianta 3: Vienna House Easy Günzburg 3*

Acest hotel fermecător de 4 stele este situat într-un loc frumos din orașul vechi istoric din Günzburg, în apropiere de Dunăre și de parcul tematic Legoland.

Tarif : 1346 euro/familie cu mic dejun inclus

Conditii:

  • Oferta este valabila in momentul transmiterii. Nu garantam mentinerea tarifelor fara o rezervare nominala.
  • Biletele de avion sunt nerambursabile in caz de anulare sau neprezentare
  • In cazul companiilor de linie, NU se pot modifica numele sau ruta. Se poate modifica doar perioada, in schimbul unei taxe de modificare + diferenta de tarif
  • Rezervarile de camere la hoteluri se supun conditiilor fiecarui sistem de rezervare sau hotel (sunt NERETURNABIL, sau cu posibilitate de anulare cu penalizare in functie de politica hotelului/sistemului)

 

 

Servicii incluse

bilete avion, cazare , mic dejun

Servicii neincluse

bagaj de cala, alte excursii optionale, transfer.


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via