Gardaland Park

  de la315 €persoana

  

5 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

 

Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia; este format din hotel, care este parca scos din povesti, parc de distractii si Sea Life Aquarium.

Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.

Perioada 28 mai- 2 iunie 2019 ( 5 nopti ) - pentru 2 adulti si 2 copii 
* oferta contine zbor + cazare + mic dejun
Orar zbor informativ: 28 mai Bucuresti - Milan Bergamo 07:05  08:25
2 iunie Milan Bergamo - Bucuresti - 15:05  18:15
Varianta 1: Gardaland Adventure Hotel 4*
Hotelul Gardaland Adventure este situat în localitatea Castelnuovo del Garda, la 21 km de Verona, și oferă unități de cazare și acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Oaspeții se pot bucura de restaurantul proprietății și de o zonă de 3000 m² în aer liber cu piscină, jeturi și o cascadă. La proprietate este disponibilă parcare privată.
Tarif: 1620 euro/familie 5 nopti cu mic dejun inclus ( camera de 4 locuri)
Varianta 2 : Residence Belvedere 3*
Complexul Belvedere Village este format din 182 apartamente, înconjurate de un parc cu 3 piscine de tip lagună, între Castelnuovo şi Peschiera del Garda. Parcarea este disponibilă gratuit.
Tarif: 1260 euro/familie 5 nopti cu mic dejun inclus ( apartament )
 
Varianta 3: Gardaland Hotel 4*
Hotelul Gardaland are grădini amenajate, cu o piscină mare tip lagună și parcare gratuită. Acesta se află la 2 km de lacul Garda și oferă un serviciu gratuit de transfer, care circulă la fiecare 30 de minute, la unul dintre cele mai faimoase parcuri tematice din Italia.
Tarif: 1416 euro/familie 5 nopti cu mic dejun inclus ( camera de 4 locuri )
Conditii:
  • Oferta este valabila in momentul transmiterii. Nu garantam mentinerea tarifelor fara o rezervare nominala.
  • Biletele de avion sunt nerambursabile in caz de anulare sau neprezentare
  • In cazul companiilor de linie, NU se pot modifica numele sau ruta. Se poate modifica doar perioada, in schimbul unei taxe de modificare + diferenta de tarif
  • Rezervarile de camere la hoteluri se supun conditiilor fiecarui sistem de rezervare sau hotel (sunt NERETURNABIL, sau cu posibilitate de anulare cu penalizare in functie de politica hotelului/sistemului)
Servicii incluse

bilete avion , cazare , mic dejun

Servicii neincluse

bagaj de cala, taxa oras care se achita la receptie, transferuri , alte excursii optionale


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via