Vacanta Iordania Amman !

  de lapersoana

  

    

    

  


Detalii Oferta

Image result for amman

 

In deşertul Regatului Haşemit al Iordaniei, optsprezece coline înalţă clădirile cu acoperiş plat ale oraşului Amman, pentru o panoramă frumoasă a îndepărtatei văi a Iordanului. Zona de afaceri cu zgârie- norii săi se vede ca o mică oază într-o vale, rătăcită în culoarea deschisă a capitalei, dată de piatra de calcar bej. În soarele puternic şi de la înălţimea de 837 de metri a Dealului Fortăreţei, oraşul apare alb şi întins, fără oprelişti în expansiunea sa ambiţioasă.

Perioada 11.12-15.12.2018

*oferta contine zbor+cazare+mic dejun

Orar zbor informativ:

PLECARE11 dec.,Mar10:15 Otopeni Arpt Bucureşti 3h,ZBOR DIRECT 13:05Queen Alia Intl Amman

RETUR15 dec.,Sam13:30 Queen Alia Intl Amman 3h, ZBOR DIRECT 16:25 Otopeni Arpt Bucureşti

Varianta 1:Sofia Suites Hotel 3*

Amplasat în Amman, la 7 km de Parcul Național Al Hussein, Sofia Suites Hotel are o serie de facilități, inclusiv un centru de fitness, o terasă și un lounge comun. Acest hotel de 3 stele oferă o recepție deschisă 24 de ore pe zi și ATM. Sunt disponibile Wi-Fi gratuit și un serviciu de concierge.

Tarif: 120 euro/persoana

Varianta 2:The Conroy Boutique Hotel 3*

La doar 10 minute de mers cu mașina de orașul vechi, Hotelul Conroy Boutique este situat într-o clădire impresionantă din zona Umm Uthaina din Amman, lângă magazine și restaurante.

Tarif: 145 euro/persoana

Varianta 3: Hotel Belle Vue 4*

Hotelul Belle Vue oferă unităţi de cazare luxoase şi spaţioase în inima cartierului de afaceri Jabal Amman, la 2 km de Teatrul Roman. Facilităţile includ o cadă cu hidromasaj, o saună şi o sală de fitness.

Tarif: 150 euro/persoana

Conditii:

  • Oferta este valabila in momentul transmiterii. Nu garantam mentinerea tarifelor fara o rezervare nominala.
  • Biletele de avion sunt nerambursabile in caz de anulare sau neprezentare
  • In cazul companiilor de linie, NU se pot modifica numele sau ruta. Se poate modifica doar perioada, in schimbul unei taxe de modificare + diferenta de tarif
  • Rezervarile de camere la hoteluri se supun conditiilor fiecarui sistem de rezervare sau hotel (sunt NERETURNABIL, sau cu posibilitate de anulare cu penalizare in functie de politica hotelului/sistemului)

 

Servicii incluse
Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via