Tabara de vara Straja

  de la215€persoana

  

4-7 Nopti

    

    

  

Autocar

Detalii Oferta

Vino la Straja in aventura verii tale! 

 

Unde?

La pensiuni din Statiunea Montana Straja.

Cand?

- 15 iunie – 15 septembrie 2020

Ce facem?

Cucerim varfuri de munte, vizitam pesteri si cascade, aflam unde sa asezam si cum sa montam un cort, ce plante sunt comestibile, cum sa facem un foc de tabara, ne pregatim singuri unele mese sau gustari in pensiune, la gratar sau la ceaun, ne testam limitele in parcul de aventura si invatam zeci de sporturi (inot, calarie, rugby, fotbal, gimnastica, dans s.a.) si jocuri de miscare cu profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti.

Activitatile educative, culturale si distractive vor fi nelipsite din taberele noastre de vara. Avem lectii de actorie, de periaj dentar, de pictura, de gatit, de nutritie, de educatie fizica, de masaj si de psihologie.

De asemenea in fiecare seara ne distram cu karaoke, petreceri , jocuri de cabana, drumetii nocturne, film pe videoproiector si vizionam pozele si filmarile facute in timpul zilei.

Ce mancan?

Avem 3 mese principale si 2 gustari.

 

Detalii organizatorice:

  • O grupa de maxim 10 copii va fi supervizata de un supraveghetor/animator

Tarife : 7 – 18 ani

  • 5 zile, 4 nopti – 215 euro / copil
  • 7 zile, 6 nopti – 275 euro / copil
  • 8 zile, 7 nopti – 300 euro / copil

Activitati optionale:

  • o zi de activitati la Pensiunea Retezat: echitatie, parc aventura, traseu tematic, panou de catarat, tubing cu colace, piscina: 45 ron/elev + 20 ron costul de transport

 

 

Servicii incluse

• transport cu autocar din Constanta
• cazare pensiune 3*
• 3 mese/zi
• activitati educative, culturale si distractive

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via