Hotel Ski & Sky **** Predeal

  de lapersoana

  

    

    

  


Detalii Oferta

Hotel Ski & Sky ****

Hotelul Ski & Sky **** se dezvăluie la cea mai mare altitudine din România (1050 m), în inima orașului Predeal

La doar două minute de pârtia de schi Clăbucet, hotelul nostru reprezintă locația ideală atât pentru practicarea sporturilor de iarnă cât și pentru organizarea de evenimente corporate sau private. Totul într-un cadru de cazare foarte generos.

Cum oamenii fac întotdeauna diferența, echipa noastră formată din profesioniști specializați în servicii hoteliere de foarte bună calitate este pregătită să satisfacă cele mai înalte exigențe.

Întotdeauna atenți la detalii pentru că detaliile fac diferența!

123334234

 

Camere & Apartamente

Camerele întrunesc toate standardele unui hotel poziționat deasupra serviciilor de 4 stele: minibar, TV cu ecran LCD – include cele mai urmărite programe lăsând acces liber la diversitate, WI-FI de bandă largă și putere mărită, telefon, uscător de păr, cască duș, buton panică pentru situațiile de urgență și produse cosmetice atent alese.

Galeria de imagini a proprietăţiiGaleria de imagini a proprietăţii

Restaurant

Am ales ca bucătăria noastră să fie una de excepție; produse mereu proaspete, corect asezonate și bucătari inspirați.

Preparatele din Bucătăria

Tradițională Românească cât și din cea internațională sunt executate profesionist si cu gust.

Prânzul sau cina se pot lua într-un spațiu dedicat, generos (100 de locuri), într-o atmosferă coerentă cu farfuriile pline de gust.

Galeria de imagini a proprietăţiiGaleria de imagini a proprietăţiiGaleria de imagini a proprietăţii59-large54-large132096435

Sky Lounge

Sky Lounge este o zonă de relaxare destinată tuturor clienților noștri, situată la ultimul etaj al hotelului.

Aceasta oferă o vedere panoramică a Predealului, fiind cadrul perfect pentru a petrece câteva ore în liniște într-un peisaj de neuitat.

Când pofta de cafea ori poate de un ceai tomnatic dulce acrișor își face loc după un prânz echilibrat, Sky Lounge de la ultimul nivel îți satisfice dorința.

 

 

lounge-124-largeGaleria de imagini a proprietăţii

Crama

Într-un spațiu ce îmbină tradiționalul cu modernul poți petrece clipe de neuitat în Crama hotelului nostru care îți asigură o atmosferă de intimitate și îți permite degustarea unei game de vinuri bogate în aromă, aciditate și savoare.

crama-2

Sala de conferințe

Suntem pregătiți pentru orice tip de eveniment corporate prin amenajarea unei săli de conferințe cu o capacitate de 60 de locuri.

39-large

Sauna

Sauna uscată este disponibilă tuturor clienților hotelului nostru zilnic între orele 9 și 21, fiind perfectă pentru eliberarea de stresul cotidian sau de oboseala acumulată după o zi de ski sau drumeții.

sauna

Un spațiu pentru evenimente memorabile

Fie că vrei să organizezi un eveniment corporate ori unul special, la hotel Ski & Ski vei găsi cadrul perfect pentru acesta să fie o experiență de neuitat pentru tine și pentru invitații tăi. Ai la dispoziție sala de conferințe pentru cursuri sau prezentări, restaurantul pentru recepții sau petreceri și nu în ultimul rând, suficiente camere pentru găzduirea invitaților tăi.123327537

Tarife Ski & Sky

Perioada 30.11.2018-07.01.2019

Tip camera:

-single : 310 lei

-dubla : 350 lei

-apartament : 470 lei

Perioada 08.01.2019-15.03.2019

Tip camera:

-single : 280 lei

-dubla : 310 lei

-apartament : 450 lei

Perioada 15.03.2019-14.07.2019 / 16.09.2019-29.11.2019

Tip camera:

-single : 230 lei

-dubla : 280 lei

-apartament : 370 lei

Perioada 15.07.2019-15.09.2019

Tip camera:

-single : 250 lei

-dubla : 310 lei

-apartament : 400 lei

Servicii incluse
Servicii neincluse


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via