Hotel plutitor Casa Pescarilor Sulina

  de la250persoana

  

    

    

  

Individual

Detalii Oferta

Hotel Plutitor Casa Pescarilor din Sulina renovat complet in 2018 , este amplasat in Sulina - Bazinul Mic , intr-o locatie exceptionala care este un punct de referinta in peisajul Deltei Dunarii.

Oferim un inalt standard de calitate , atit al serviciilor cit si a facilitatilor de care puteti beneficia.

Pontonul dispune de 9 camere, in care pot fi cazati 18 turisti, dupa cum urmeaza:

• 4 camere duble

• 5 camere matrimoniale

Fiecare camera este dotata cu baie proprie,apa calda permanent, tv, aer conditionat si conexiune internet prin wi-fi gratuit.

Pensiunea dispune totodata de un salon pentru servitul mesei,de o bucatarie complet utilata (aragaz, cuptor cu microunde, frigidere, congelatoare etc).

Tarife:
01-30.05.2021 - 250 lei
01.06-31.06.2021 - 300 lei
01.07-31.08.2021 - 350 lei
01.09-31.09.2021 - 300 lei
01.10-30.10.2021 - 250 lei

*Tarifele sunt in LEI, includ TVA, includ micul dejun. Tarifele de cazare sunt valabile pentru:
- 2 adulti in camera dubla standard / camera dubla superioara
- 3 adulti in apartament (include mic dejun pentru 2 adulti si se achita suplimentar mic dejun pentru a 3-a persoana)
* Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 2 nopti.
* Ziua de cazare incepe de la ora 14.00 si se incheie pana la ora 11.00
* Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie

Galerie Foto

 

Servicii incluse

- cazare
- mic dejun

Servicii neincluse

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via