Super Oferta Circuit Avion Antalya-Cappadocia 2019 de la doar 195 euro/persoana

  de la195 europersoana

  

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

PLECARI 2019 din Bucuresti:

10.05.2019, 17.05.2019, 24.05.2019, 31.05.2019, 04.10.2019, 11.10.2019, 18.10.2019, 25.10.2019, 01.11.2019, 08.11.2019, 15.11.2019, 22.11.2019, 29.11.2019

Perioada
Pers in camera dubla cu mic dejun
Pers in camera dubla cu mic dejun cu  pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 100 €/pers - se rezerva doar la inscriere
10.05.2019, 17.05.2019 285 euro 385 euro
24.05.2019, 31.05.2019 295 euro 395 euro
04.10.2019 315 euro 415 euro
11.10.2019 305 euro 405 euro
18.10.2019 295 euro 395 euro
25.10.2019 285 euro 385 euro
01.11.2019 265 euro 365 euro
08.11.2019 245 euro 345 euro
15.11.2019 215 euro 315 euro
22.11.2019 195 euro 295 euro
29.11.2019
195 euro
295 euro

ITINERARIU:

Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme

SERVICII INCLUSE:

- Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cala 20 kg si de mana 5 kg
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4 și 5 stele
- Mic dejun tip bufet
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.
- Taxa de aeroport si servicii: 99 €/pers.

SERVICII NEINCLUSE:

- Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 100 €/pers - se rezerva doar la inscriere

PROGRAM:

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion
Ziua 1: Sosire in Antalya
Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire și va va insoti la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veti petrece noaptea in Antalya.
Ziua 2: Manastirea Mevlana – Cappadocia
Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc in evul mediu timpuriu și este și in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se afla mormantul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa manastire Mevlana, locul in care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Manastirea, transformata astazi intr-un muzeu al artelor islamice, gazduiește adevarate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți innopta in Cappadocia.
Ziua 3: Goreme
In Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate in tuful calcaros. De aici calatorim catre capela Sfantul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum” In cele din urma veți vizita din exterior varful celui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Dupa-amiaza vom vizita un atelier de țesut covoare unde veți cunoaște intregul proces incepand cu producerea materialelor: bumbac, matase și lana, pana la țeserea produsului finit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa Avanos, renumita pentru arta ceramicii. Opțional puteți participa la excursia de jumatate de zi la Valea Ihlara și orașul subteran. Veți innopta in Cappadocia.
Ziua 4: Carierele de tuf calcaros din Cappadocia
Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora sunt incastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a impraștiat in zona cantitași imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adanci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat in secolul 7. Mai tarziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri și schituri, sculptand roca vulcanica. Cazare in zona Cappadocia.
Ziua 5: Sultanhani- Antalya
Vom pleca din Cappadoccia și vom merge in Sultanhani pentru a vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi, prin munții Taurus, vom merge inapoi in Antalya, unde vom petrece ultimele 3 nopți. Cazare peste noapte in Antalya.
Ziua 6: Antalya – cascada Karpuzkaldiran
Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogata. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. In timpul plimbarii in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul excursiei este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldran.
Ziua 7: Zi libera pentru relaxare
Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare in zona Antalya.
Ziua 8: Zborul de intoarcere acasa
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere
Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.
•DURATA CIRCUITULUI: 8 zile / 7 nopti

Circuit Clasic Cappadocia 8 zile Avion

Excursii opționale informative (pot fi achiziționate doar de la fața locului):

  • Valea Ihlara și orașul subteran (pranz inclus) – 55 euro/pers sau Ortahisar (Valea Indragostiților) cu orașul subteran (pranz inclus) – 55 euro/pers
  • Excursie cu barca Manavgat și moscheea Manavgat (pranz inclus) – 45 euro/pers Sau Tur Canionul Verde (pranz inclus) – 55 euro/pers Sau Tur Alanya (pranz inclus) – 55 euro/pers
  • Sema (dansul dervișilor rotitori) – 20 euro/pers
  • Zbor cu balonul – 175 euro/pers
  • Seara turceasca – 45 euro/pers
  • Baia turceasca – 35 euro/pers
NE REZERVAM DREPTUL DE A FACE SCHIMBARI!
Hotelurile de mai sus sunt cu caracter de prezentare. Daca exista o nevoie de schimbare din cauza circumstanțelor externe, oferim cazare in condiții de confort similare sau superioare.
Rezervari conform disponibilitatilor per termen. Varsta minima: 18 ani.
Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.

CONDITII OFERTA:

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cala 20 kg si de mana 5 kg
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4 și 5 stele
- Mic dejun tip bufet
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.
- Taxa de aeroport si servicii: 99 €/pers.

Servicii neincluse

- Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 100 €/pers - se rezerva doar la inscriere


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via