Circuit 7 zile Antalya-Pammukale de la doar 145 euro/pers!!!

  de la145 €persoana

  

7 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Antalya - Putine sunt tinuturile in care muntele si marea isi dau mana, dar Antalya este unul din acele locuri atat de binecuvantate de natura, scaldata de Mediterana chiar la umbra batranilor munti Taurus. Potrivit statisticilor, orasul se afla pe locul cinci in topul celor mai vizitate locuri din lume, depasind chiar si fascinantul Istanbul la acest capitol.
In Lykia avem apa limpede precum cristalul si orasele pitoresti îmbinate cu fascinanta cultură orientală care vă vor imprima o multitudine de amintiri de neuitat. Această regiune scăldată de soare timp de 300 de zile pe an, este un paradis pentru cei ce iubesc să facă plajă, dar si pentru cei ce apreciează frumusetile naturii.
Efes, acest orașul a fost renumit pentru Templul lui Artemis (finalizate aproximativ 550 î.Hr.), unul dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Efes are una dintre cele șapte biserici din Asia, care sunt citate în cartea Apocalipsei. Evanghelia lui Ioan ar fi putut fi scrisă aici. Orașul a fost locul unde au fost mai multe consilii creștine din secolul al cincilea. Este, de asemenea, locul unui mare cimitir de gladiatori. Ruinele Efes sunt o atracție turistică internațională și locală preferata, în parte din cauza accesului facil la Aeroportul Adnan Menderes. Efes conține cea mai mare colectie de ruine romane din estul Mediteranei.
La Pamukkale depunerile de calcar, au dat naștere unor forme geologice unice în lume, sub forma unor imense scoici de pe marginile cărora se preling coloane de calcar, coloane variabile ca secţiune și împletite inimaginabil de subtil.
Hierapolis a fost un oras greco-roman, localizat in sud-vestul Turciei, langa Denizli. Orasul este in prezent inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO. Zona unde Hierapolis a fost plasat beneficiaza de izvoare naturale cu apa calda, care dateaza de pe vremea cand orasul exista. Izvoarele au fost folosite si de antici, acestia construindu-si bai publice imprejurul lor. Baile au fost realizate din piatra, fara a se folosi ciment, care nu se inventase inca. Este interesant faptul ca baile aveau si o biblioteca, un gimnaziu si alte sectiuni inchise sau deschise, cu diferite scopuri. Complexul a fost construit in sec II ien, iar momentan este un muzeu de arheologie.

PLECARI
01.03.2019- 145 €/pers
06.03.2019- 145 €/pers
08.03.2019- 145 €/pers
13.03.2019- 155 €/pers
15.03.2019-155 €/pers
20.03.2019-155 €/pers
22.03.2019-155 €/pers
27.03.2019- 165 /pers
29.03.2019- 165 /pers
05.04.2019- 175  €/pers
12.04.2019- 185  €/pers
19.04.2019-195  €/pers
26.04.2019 – 205 €/pers
03.05.2019- 205 €/pers
10.05.2019 - 215 €/pers
17.05.2019 - 215 €/pers

24.05.2019 - 215 €/pers

PROGRAM 
Ziua 1 – Sosire in ANTALYA
Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.
Ziua 2 – MYRA – BISERICA Sf. NICOLAE
Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.
Ziua 3 – LICIA (LYKIA)
Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.
Ziua 4 – EFES (EPHESUS)
Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este  excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.
Ziua  5 – PAMUKKALE
Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol  fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.
Ziua 6 - HIERAPOLIS
Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; matase, bumbac și lâna până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.
Ziua 7 – ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN
Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul "canelat". Pe Kalekapisi, "poarta cetații", se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.
Ziua 8 – ZBOR DE ÎNTOARCERE ACASǍ
În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Servicii incluse

Zbor dus-ȋntors din Bucuresti, taxa de aeroport și servicii, mic dejun (tip buffet - timp de 7 zile), hoteluri de 4 şi 5 stele, taxa de rezervare gratis, transportul la cele mai importante puncte de atractie turistic (se va face cu un autocar confortabil dotat cu aer conditionat), ghid de turism (vorbitor de limba roman), Bagaj de mana de 5 kg si de cala 20 kg

Servicii neincluse

Asigurare medicală și bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers, bilete de intrare la excursiile menționate.


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via