Revelion 2020 în Moscova

  de la899 €persoana

  

6 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Ziua 1: (28.12) BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00, pentru imbarcare pe zborul Aeroflot, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Timp liber la dispozitie sau tur pietonal general. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4* sau similar.

Ziua 2: (29.12.2019) MOSCOVA
Mic dejun. Vom incepe exploarea fascinantei metropole cu un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie , construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, etc). Vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4* sau similar.

Ziua 3: (30.12) MOSCOVA - SERGHIEV POSAD
Mic dejun. Dupa micul dejun, transfer de la hotel pentru vizita la Serghiev Posad, aflat in patrimoniul UNESCO, lacasul sacru al bisericii ortodoxe ruse, incluzand Manastirea Sfintei Treimi, Academia de Teologie si muzeul. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4*sau similar.

Ziua 4 (31.12) - MOSCOVA -LA MULTI ANI 2020 !
MiMic dejun. Dimineata, turul Kremlinului – prestigiosul centru istoric al puterii tarilor rusi si resedinta oficiala actuala a presedintelui Federatiei Ruse, o cetate de forma triunghiulara cu 20 de turnuri, fondata in anul 1156 de printul Iuri Dolgoruki. In incinta Kremlinului puteti admira Palatul Congreselor, Piata Senatului, Arsenalul, cladirile Senatului, resedinta Presedintelui Federatiei Ruse, clopotul si tunul Tarilor Rusi, Piata Catedralei cu catedrala Inaltarii, catedrala Arhanghelului si catedrala Bunei Vestiri (vizita interioara a uneia dintre cele trei). Vizita la Galeriile Tretyakov-tezaurul national de arta al Rusiei.Cina Revelion ! La Multi ani 2020! Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4* sau similar.

Ziua 5. (01.01.2020) MOSCOVA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova. Tur pietonal pe seara cu insotitorul de grup in Piata Rosie pentru a ne bucura de spectacolul luminilor de iarna, Moscova fiind unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume in aceasta perioada a anului. Cazare la Hotel Izmailovo Delta 4*sau similar.

Ziua 6. (02.02.2020) MOSCOVA-BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer in a doua parte a zilei de la hotel la Aeroportul Internaționa l Moscova Sheremetyevo pentru imbarcare zbor Aeroflot care decoleaza la ora 21:10 cu destinatia Bucuresti. Aterizare Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 23:25

 

ORAR DE ZBOR (compania Aeroflot) - ore locale:

28-Dec Bucuresti 12:25 -  16:30  Moscova

02-Ian Moscova 21:10 - 23:25 Bucuresti

Servicii incluse

• Zboruri Bucuresti – Moscova - Bucuresti:
• 1 bagaj de cala 23 kg si 1 bagaj de mana 10 kg:
• Taxe de aeroport si securitate: (199 eur.)
• Autocar/minibus local, licentiat, pe durata traseului si a transferurilor:
• Cazare 5 nopti cu mic dejun inclus la Hotel 4* Izmailovo Delta sau similar:
• Tururi de oras in Moscova conform programului, cu
metroul:
• Asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie):
• Vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali
• Intrarile la obiectivele turistice conform programului:

Servicii neincluse

• Cina Festiva de Revelion (detalii suplimentare dupa 01 nov.2019): 145 €;
• taxa de viza si procesare viza pentru Rusia (agentia gestioneaza fluxul de lucru cu Ambasada si Centru de Vize)
• Asigurarea medicala speciala pentru obtinere viza
• bacsis cca. 5 eur/pers/zi pentru sofer si pentru ghizi locali
• alte servicii decat cele mentionate in program


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via