Minunile Portugaliei, 8 zile, avion  

  de la969 €persoana

  

8 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Itinerariu: Bucuresti – Sintra – Cabo da Roca – Obidos – Nazare – Coimbra – Conimbriga – Porto – Braga – Batalha – Fatima – Abrantes – Castelo de Vide – Marvao – Estremoz – Evora – Lisabona – Bucuresti

Date de plecare: 28.03; 25.04; 08.09; 01.12.2018

ZIUA 1 : BUCURESTI-LISABONA
Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 05:00 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul  catre Lisabona, zborul Tap Portugal, decolare la ora 07:00. Sosire in Lisabona in jurul orei 09:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare Lisabona.

ZIUA 2 : LISABONA-SINTRA-CABO DA ROCA
Mic dejun. Turul panoramic de oras-vom incepe cu o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, Turnul Belem si  Manastirea Sf Ieronim. Vom trece prin cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio. Intoarcere la hotel.
Dupa amiaza excursie optionala la Sintra- o adevarata bijuterie a Portugaliei: inconjurat de vegetatie luxurianta si munti, orasul beneficiaza de o atmosfera racoroasa si relaxanta; Castelul Maur din secolul VIII si Palatul Pena stau marturie a trecutului glorios al orasului; totodata, aceste cladiri situate pe dealuri inalte va ofera privelisti panoramice ale regiunii. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Transfer si cazare in Lisabona.

Ziua 3: LISABONA –OBIDOS-NAZARE- COIMBRA
Mic dejun. Excursie la Nazare si Obidos- vizitam orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinghinha, dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor.
Transfer catre Coimbra -oras situat la 190 km de Lisabona, traversat de raul Mondego, la 40 km est de Figueira da Foz. Transfer la hotel. Cazare in Coimbra.

Ziua 4: COIMBRA- RUINELE ROMANE CONIMBRIGA- PORTO
Mic dejun. In Coimbra vom vizita: Universitatea-una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din Europa, Libraria universitatii (Biblioteca Joanina) este cu siguranta atractia turistica principala – aici se afla 3 incaperi frumos decorate, cu tavane pictate, in care exista nu mai putin de 30.000 de carti aflate pe rafturi din lemn si Catredala din Coimbra.
Vom face o excursie la Ruinele Romane Conimbriga- situata la 16 km de orasul Coimbra, zidurile orasului sunt bine conservate, iar podelele minunate din mozaic ale multor case si cladiri publice, s-au pastrat pana in zilele noastre. In incinta bailor romane, poti vedea canale subterane pentru incalzire, sapate in piatra, dedesubtul podelelor care lipsesc in prezent.
Dupa vizita continuam catre Porto si vom participa la turul de oras ce va include: Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, Primaria si sediul Bancii Nationale. Astazi vom face si o degustare de vinuri la una din celebrele crame din Porto. Transfer si cazare la hotelul din Porto.

Ziua 5: PORTO-BRAGA
Mic dejun. Excursie optionala la Braga- oras situat in nord-vestul Portugaliei, in provincia Minho, se afla in valea raului Cavado. Braga este unul din cele mai vechi orase din Europa, fiind infiintat in timpul dominatiei romane sub numele de Bracara Augusta si capitala provinciei romane Galaecia.
In Braga vizitam Catedrala ce este cunoscuta pentru treptele sculptate  si felul in care accestea arata, simbolizand pasii facuti de Mantuitor pe Drumul Crucii. Vom ajunge la dealul Santa Luiza  unde vom putea imortaliza panorama asupra orasului si portului. Seara  ne vom intoarece in Porto. Cazare in Porto.

Ziua 6: PORTO- BATALHA-FATIMA
Mic dejun. Circuitul continua catre Batalha si vizitam cea mai frumoasă constructie sacrala gotica din Portugalia si monument UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea.
In Batalha vom vizita : manastirea Batalha, mandria nationala a Portugaliei.
Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Ziua se incheie in Fatima, unde se va inopta. Cazare in Fatima.
 
Ziua 7: FATIMA-ABRANTES-CASTELO DE VIDE-MARVAO-ESTREMOZ-EVORA
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Castelo de Vide cu un scurt popas in Abrantes, traversand raul Tejo. Continuam drumul catre orasul Marvao cu oprire pentru vizita, unul dintre “satele albe ale Portugaliei”.
Urmatorul stop va fi  Estremoz, un oras superb, inconjurat de ziduri, in care se gaseste un superb castel medieval, fiind inima regiunii cunoscuta pentru carierele de marmura  si pentru “Bonecos” – figurine de ceramic.
Continuam catre Evora , oras medieval, plin de traditii si istorie, unde vom face si un tur de oras: Templul Roman, Catedrala, scuarul Giraldo si Biserica Sf. Francis.Cazare in Evora.

ZIUA 8 : EVORA - LISABONA-BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Preluare de la hotel  jurul orei 20:00, pentru zborul ce va pleca la ora 00:15, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 06:15.

Servicii incluse

-Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona-Bucuresti,compania Tap Portugal
-2  nopti cazare in  Lisabona cu Mic dejun la hotel de 3***
-1  noapte de  cazare in  Coimbra cu Mic dejun la hotel de 4****
-2  nopti cazare in  Porto cu Mic dejun la hotel de 3***
-1  noapte de  cazare in  Fatima cu Mic dejun la hotel de 4****
-1  noapte de  cazare in  Evora cu Mic dejun la hotel de 3***
-Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport
-Tur de oras:  Lisabona, Coimbra, Porto, Evora
-Vizita la: Fatima, Batalha, Ruinele Romane Conimbriga si Coimbra
-Excursie la Nazare si Obidos
-Excursie la Castelo de Vide- Marvao -Estremoz
-Degustare de vinuri in Porto
-Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

-Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 199 euro/persoana
-Bilete de intrare la obiectivele turistice, se achita local
-Excursiile optionale
-Asigurarea medicala si storno
-Alte servicii neincluse in program. 


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via