COASTA LICIA-Culturi Antice

  de la59 €persoana

  

04.10.2019

    

    

  

Autocar

Detalii Oferta

Tarif: de la 49 Euro/persoana-8 zile/7 nopti!

Atracțiile excursiei:

LICIA

A N T A L Y A

E F E S

P A M U K K A L E

HIERAPOLIS

Marea albastră, apa limpede precum cristalul și orașele pitoresti îmbinate cu fascinanta cultură orientală vă vor imprima o multitudine de amintiri de neuitat. Această regiune scăldată de soare timp de 300 de zile pe an, este un paradis pentru cei ce apreciează frumusețile naturii, dar și pentru cei ce doresc să se bucure de partea istorică și culturală a locului !

ZIUA 1:Sosire in Antalya

Zbor spre Antalya. Veți  întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya

ZIUA 2:Myra-Biserica Sf.Nicolae

Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatră care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3:Licia(Lykia)

Pentru astazi vă este pregătită o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se aă plaja Iztuzu numită și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, după care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul până în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele două nopți.

ZIUA 4:Efes(Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să e explorată de dumneavoastră: Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5:Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

ZIUA 6:Hierapolis

Ruinele magnicului oraș Hieropolis, care a înorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se aă impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat nit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.

ZIUA 7:Antalya - cascada Karpuzkaldiran

Astăzi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul "canelat". Pe Kalekapisi, "poarta cetății", se aă turnul cu ceas pe un turn vechi al forticației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8:Zborul de întoarcere acasă

În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

SERVICII INCLUSE:

ZBOR DUS-ÎNTORS CU O COMPANIE AERIANĂ DE RENUME

BAGAJ DE CALĂ ȘI BAGAJ DE MÂNĂ

TRANSFER AEROPORT-HOTEL-AEROPORT

HOTELURI DE TOP DE 4 ȘI 5 STELE

MIC DEJUN TIP BUFET, TIMP DE 7 ZILE

GHID DE TURISM VORBITOR DE LIMBĂ ROMÂNĂ, PE DURATA VACANȚEI.

TRANSPORTUL LA CELE MAI IMPORTANTE PUNCTE DE ATRACȚIE TURISTICĂ

SERVICII NEINCLUSE

Asigurare medicală și bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers;Taxa de aeroport și servicii: 95 €/pers.

PLECARI DIN BUCURESTI:

04.10.2019-119

11.10.2019-119 €

18.10.2019-119 €

25.10.2019-109 €

01.11.2019-99 €

08.11.2019-89 €

15.11.2019-79 €

22.11.2019-69 €

29.11.2019-59

Vă recomandăm:

Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură : 129 € / pers

Asigurare completă de călătorie (renunțare) - 10 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A FACE SCHIMBĂRI!

Servicii incluse

▶ZBOR DUS-ÎNTORS CU O COMPANIE AERIANĂ DE RENUME

▶BAGAJ DE CALĂ ȘI BAGAJ DE MÂNĂ

▶TRANSFER AEROPORT-HOTEL-AEROPORT

▶HOTELURI DE TOP DE 4 ȘI 5 STELE

▶MIC DEJUN TIP BUFET, TIMP DE 7 ZILE

▶GHID DE TURISM VORBITOR DE LIMBĂ ROMÂNĂ, PE DURATA VACANȚEI.

Servicii neincluse

▶Asigurare medicală și bagaje (fără limită de vârstă): 10 €/pers
▶Taxa de aeroport și servicii: 95 €/pers.


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via