CIRCUIT SUA CANADA 2021

  de la1799 €persoana

  

13 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Ziua 1: Sosire în New York

Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building

După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Boston.

Mic-dejun. Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge în continuare către Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard şi veți trece pe lângă unele puncte de atracție ale orașului Boston, iar seara veţi avea timp liber în oraş pentru cină. Se înnoptează în zona Boston-ului.

Ziua 4: Montreal

Mic-dejun. Apoi vă veți îndrepta spre Montreal, călătorind prin statele New Hampshire și Vermont către granița cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii. Se înnopteaza în zona Montreal.

Ziua 5: Montreal-Quebec-Cabana sucre

Mic-dejun. Astăzi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. După amiază se merge către Quebec, iar cina o veți lua la “Cabane a sucre”. Cazare în zona orașului Quebec.

Ziua 6: Timp liber. Opțional: Quebec Whale Whatching Cruise

Mic-dejun. Zi liberă sau opțional veți putea participa la o croazieră unde veți avea ocazia să priviți de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se înnoptează în zona Quebec.

Ziua 7: Quebec-Ottawa-Gananoque

Mic-dejun.Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piață, Curtea Supremă. Veți merge apoi către Gananoque -1000 de insule, unde se va și înnopta.

Ziua 8: 1000 de insule-Toronto Opțional: Croaziera la 1.000 de insule

Mic-dejun. Timp liber la râul St Loren sau opțional excursie cu barca pe râul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge în continuare cu autocarul către Toronto și veți face cunoștință cu orașul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Opțional puteți participa la excursia CN Tower.Cazare în zona Toronto.

Ziua 9: Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Opţional croaziera+cină cascada Niagara

Mic-dejun. Se vizitează orașul Niagara on the Lake, urmând apoi transferul către superba Cascadă Niagara. Dupa prânz veți participa, opțional, la o croazieră de neuitat cu vaporașul turistic pe Niagara. Apoi vă veți caza și vă veți pregati pentru o cina în Turnul Skylon, de unde veți putea admira întreaga cascadă. Se înnopteaza în zona cascadei Niagara.

Ziua 10: Niagara Falls-Amish Country-Lancaster

După micul dejun vă invităm să treceți granița cu SUA și să vizitați statul New York . Ne vom opri apoi în zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuită de comunitatea de Amish.Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina într-un restaurant al comunității amish. Se înnoptează în zona Lancanster.

Ziua 11: Amish Country -Washington, DC

Mic-dejun. Astăzi vă veți deplasa către Gettysburg cu vizitarea acestuia. După aceea, vă veți îndrepta către Washington DC. Veți vizita Georgetown, apoi veți avea timp liber. Se înnopteaza în zona Washington DC.

Ziua 12: Washington DC

Mic-dejun. Dimineața veți merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Albă, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. După aceea veți avea timp liber să vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se înnoptează în zona Washington DC.

Ziua 13: Washington, DC - Philadelphia - New York City.

Mic-dejun. Astăzi veți face o vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică. În continuare veți pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 14: Plecarea spre casă

Mic-dejun. În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

New York/New Jersey – Hotel La Quinta Inn Fairfield sau similar

Boston – Hotel Radisson Chelmsford sau similar

Montreal – Hotel Quality Inn East Anjou sau similar

Quebec – Hotel Quality Suites sau similar

Gananoque – Hotel Howard Johnson Gananoque sau similar

Toronto – Hotel Holiday Inn Airport sau similar

Niagara Falls – Hotel Travelodge Fallsview sau similar

Lancaster – Hotel Lancaster sau similar

Washington DC – Hotel Metro Point New Carrolton sau similar

Acte necesare
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei SUA în prealabil!

DATE DE PLECARE ȘI TARIFE!

Date de plecare Tarif (euro/pers)
12.06.2021-25.06.2021 1899 euro
25.09.2021-08.10.2021 1799 euro

Galerie Foto

 

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 13 nopți la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest):
2 nopți în zona New York (New Jersey);
1 noapte în zona Boston;
1 noapte în zona Montreal;
2 nopți în zona Quebec;
1 noapte în Gananoque;
1 noapte în Toronto;
1 noapte ăn zona Cascadei Niagara;
1 noapte în zona Lancaster;
2 nopți în zona Washington DC;
1 noapte în zona New York (New Jersey).
Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
1 cină cu specific în Amish Country
Excursii conform program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 590 €/pers.
Excursii opționale: 249 €/pers.
Croaziera Horn Blower la Niagara
Cina la Skylon Tower
Bilet intrare Empire State building
Croaziera Whale Watching din Quebec
Croaziera 1000 de Insule
CN Tower
Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 149 €/pers.
Suprataxă pentru camera single: 779 €/pers.
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 1-65 ani: 24 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 66-80 ani: 34 euro/pers
Asistenţă medicală şi bagaje si storno pandemie 80-99 ani: 56 euro/pers
*Asigurarea medicala se poate lua si separat. Asigurarea storno se ia doar la pachet cu cea medicala

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via