Circuit Spania si Portugalia si Portugalia 2021

  de la719 europersoana

  

12 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Ziua 1. București – Lisabona

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Lisabona. Transfer hotel in zona Lisabona pentru cazare.

Ziua 2. Lisabona - Fatima - Coimbra - Viseu

Mic dejun. Plecare spre Viseu cu oprire la Fatima, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii crestine si Coimbra, un vibrant oras universitar al Portugaliei, ale cărui atractii sunt: Catedrala Veche, Universitatea, Podul Santa Clara si centrul vechi al orasului. Seara, cazare in zona Viseu.

Ziua 3. Porto*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Porto*, inclusiv croazieră pe raul Duro si degustare de vinuri intr-o cramă tradițională. Seara, cazare in zona Viseu.

Ziua 4. Viseu - Salamanca (Spania) - Madrid

Mic dejun. Plecare spre Spania. Pe drum oprire in faimosul oraș universitar Salamanca, considerat o bijuterie arhitectonică a regiunii Castilia. Seara, cazare la hotel in zona Madrid.

Ziua 5. Madrid

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau tur de oraș cu ghid in Madrid, care include principalele atractii turistice: Plaza Mayor, Gran Via, Plaza de Espana, Palatul Regal si Muzeul Prado. Seara, cazare la hotel zona Madrid.

Ziua 6. Madrid - Cordoba – Malaga

Mic dejun. Plecare spre Malaga. Pe drum oprire in Cordoba,oraș inclus în Patrimoniul UNESCO, considerat „Perla Andaluziei”. Se vizitează: La Mezquita, Marea Moschee din Córdoba transformată în catedrală – unul dintre cele mai importante exemple de artă maură și Podul Roman, construit în sec. I î.Hr. Seara, cazare la hotel zona Malaga.

Ziua 7. Granada & Palatul Alhambra* - autocar spaniel, free time cand cer cazarile ( Granada cu alina)

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională pe Costa Granada și la Palatul Alhambra* – capodoperă arhitecturală maură, inclusă în Patrimoniul UNESCO, considerat unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Andaluziei și ale Spaniei. Se vizitează și Grădinile Generalife.

Ziua8. Gibraltar*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Gibraltar*. Seara cazare in zona Malaga.

Ziua 9. Malaga ­– Sevilla – Algarve (Portugalia)

Mic dejun. Plecare spre Algarve (Portugalia). Pe drum oprire in Sevilla, capitala andaluză considerată centrul artistic, cultural, financiar si social al sudului Spaniei. Tur panoramic al orașului in care se viziteaza principalele atractii: “Clopotul Catedralei”, Turnul de Aur, Palatul Alcazar, Catedrala din Sevilla si cartierul Triana. Seara, cazare in zona Algarve.

Ziua 10. Olhao & Croazieră Ria Formosa*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Olhao, un oraș port fermecător, cu o atmosferă specific nordului Africii*. Olhão este, de asemenea, punct de plecare pentru explorarea Parcului Natural Ria Formosa și a insulelor de nisip din Armona, Culatra și Farol. Seara, cazare la hotel în zona Algarve.

Ziua 11. Algarve - Beja - Evora - Lisabona

Mic dejun. Plecare spre Beja, orașul principal din sudul regiunii Alentejo, unde se vizitează centrul vechi și o fortăreață de 42 metri, cea mai înaltă din Peninsula Iberică. Plecare mai departe catre Evora, un oraș patrimoniu UNESCO cu biserici monumentale, piețe istorice, case văruite în alb și străzi medievale. Seara, cazare la Hotel in zona Lisabona.

Ziua 12. Lisabona – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Plecari si tarife:
- 26.04.2021 - 719 euro/persoana
- 06.09.2021 - 719 euro/persoana

Galerie Foto

 

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti
- Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana
- Cazare 11 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3*
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Asistenta turistica in limba romana
- Taxe de aeroport

Servicii neincluse

- Asigurare medicală și storno (Neinclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Neinclus)
- Taxe de oras (Neinclus)
Servicii optionale:
- Pachet 4 excursii opționale și supliment demipensiune (11 cine): 399 Euro/ persoană 399 EUR
- Supliment demipensiune (11 cine): 229 Euro/ persoană 229 EUR

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via