Circuit Cipru de Nord – Insula Afroditei

  de la239 europersoana

  

7 nopti

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

Ziua 1. Bucuresti - Cipru

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București cu destinația Cipru, via Antalya. Întalnire cu ghidul însoțitor de grup și transfer la hotel. Cazare la hotel de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 2. Salamis – Barnabas*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la istoricul oraș – port Famagusta*. Se vizitează: Muzeul Sf. Barnabas, capela și ruinele din Salamis. Cazare la hotel de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 3. Peninsula Karpaz *

Mic dejun. Timp liber sau opțional, excursie în Peninsula Karpaz, considerată cea mai frumoasă regiune din Cipru de Nord*. Se vizitează satul de pescari Buyukkonukkoy, satul toleranței, unde se savurează o cafea turcească sau ceai negru și Mănăstirea Sf. Andrei. Timp la dispozitie pentru cumpărături de suveniruri, ulei de măsline și băutura locală Zivania. Seara, cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 4. Famagusta - Kyrenia

Mic dejun. Se vizitează orașul Famagusta, cu faimoasa Catedrală Sf. Nicolae, numită acum Moscheea Lala Pașa, apoi oprire la un atelier tradițional de confecționare covoare orientale. După prânz, plecare spre Kyrenia / Lapta și oprire la un magazine de produse din piele cu prezentare de modă. Cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 5. Nicosia

Mic dejun. Se vizitează capital insulei – orasul Nicosia, singura capitală împărțită între două popoare., cu partea veche și biserica gotică astazi transformata in moschee. Se poate traversa pe partea greceasca a orasului pentru plimbare in zona veche pietonala. Oprire la un atelier de bijuteri din aur și argint cu posibilitatea de cumpărături. Cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 6. Paphos*

Mic dejun. Timp liber sau opțional, excursie în Paphos pe urmele civilizației elene*. Oprire panoramica pentru a admira Stanca Afroditei. Seara, cazare la hotel de 4* în zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și răsfăț la centrul spa din hotel. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia/Lapta.

Ziua 8 . Ercan - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul Ercan pentru îmbarcare zbor cu destianția București.

Nota : Zborul OTP-ECN-OTP va avea stop tehnic pe aeroportul din Antalya (pasagerii nu coboara din aeronava).

Plecari si tarife:
- 25.03.2021 - 239 euro
- 01.04.2021 - 259 euro
- 08.04.2021 - 259 euro

Galerie Foto

 

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Ercan-Bucuresti
- Taxe de aeroport
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 7 nopti la hotel de 4*
- Mic Dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Asigurare de calatorie medicala si storno (Neinclus)
- Excursie opțională la Paphos. (Neinclus)
Servicii optionale:
- Excursie opțională în Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoană 59 EUR
- Excursie opțională la Salamis – Barnabas. 59 EUR
- Pachet PREMIUM (intrari la toate obiectivele turistice din program, excursie in peninsula Karpaz, taxe de statiune): 99 Euro/ persoana 99 EUR
- Supliment demipensiune (7 cine) - 109 Euro / pers 109 EUR

Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Vrei sa afli primul despre promotii?

 
Vă puteți dezabona oricând făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sectiunea Termeni si Conditii
WhatsApp chat
Share via