Circuit China

  de la999 €persoana

  

13 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

China contine multe obiective naturale exceptionale, surprinzator de mari, asa cum este cel mai inalt lac din lume (Lacul Nam-tso), cel mai inalt munte (Muntele Everest), si orasul cel mai departe amplasat pe mare (Urumqi). Cu toate acestea, multe obiective turistice extraordinare din marea tara China sunt realizate de om si sunt faimoase pe buna dreptate, asa cum este cea mai lunga fortificatie construita vreodata (Marele Zid Chinezesc), cel mai inalt hotel (Turnul Jinmao/ Great Hyatt Shanghai), si cel mai mare acvariu (Ocean Park din Hong Kong). China detine si cea mai mare populatie de pe planeta, fiind caminul a peste un miliard de oameni. Aflata in Asia de Est, Republica Populara Chineza prezinta o gama diversa de peisaje, estul tarii invecinandu-se cu Marea Chinei de Est si cu Marea Galbena, in timp ce sudul este renumit pentru zonele deluroase si numerosii munti scunzi. Orasele de top din China sunt unice in ceea ce priveste aspectul lor. Orizontul din Shanghai se inalta ca un triumf modern, alte orase importante fiind Beijing, Dalian, Qingdao, Macau si Hong Kong.

Ziua 1: Zbor căte Shanghai

Zbor către China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriană de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai

Sosire în Shaghai și întâlnire cu ghidul local la aeroport, transfer la hotel. Veți înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 3: Shanghai

Toată ziua liberă sau posibilitatea de a participa la o excursie opţionala (fără prânz). Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Acest obiectiv este un cunoscut altar budist în nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar a lui Buddha, inalta de

1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Vizitarea Grădinii Yu, situată în centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. După amiază puteţi vizita Concesiunea Franceză din Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 4: Shanghai

Toată ziua liberă sau posibilitatea de a participa la o excursie opţionala (fără prânz): Vizită la orașul pe apă. Situat într-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apă binecunoscut în întreaga ţară. Având și un al doilea nume – Veneţia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punti delicate, de diferite forme și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul râurilor, micile râuri umbrite de sălcii și curţile caselor specifice atrag toţi turiștii către o lume cu totul nouă, plină de antichitate agrement și liniște. Întoarcere la Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 5: Shanghai – Yichang

Transfer catre gara si îmbarcare într-un tren de mare viteza spre Yichang. (aprox. 8 h, Trenul este echipat cu un car ce ofera mâncare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei). Sosire în Yichang si întâlnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si îmbarcare la bordul unui vas de croazieră dupa amiaza. 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord. Croazieră scenică – Canionul Xiling, prânzul la bord, excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, trecerepe lângă ecluza barajului. Veți lua cina la bord.

Ziua 7: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord, veți trece pe lângă canionul Wu, iar apoi veţi participa la o excursie de neuitat pe malul râului Shennong. Vă veți întoarce la bord pentru a lua prânzul. Aveți ocazia să vedeți canionul Qutang. Cină la bord.

Ziua 8: Croazieră pe râul Yangtze

Mic dejun la bord. Excursie la mal către Shi Baozhai. Prânzul și cina la bord.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an

Sosire în Chongqing și întâlnire cu ghidul local la dig. Transfer către gară și îmbarcare întren către Xi’an cu cușetă. Sosireîn Xi’an și întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veți înnopta în hotelul Tianyi Commercial Xi’an 4* sau similar.

Ziua 10: Xi’an

Toată ziua liberă sau posibilitatea de a participa la o excursie opţionala (fără prânz). După micul dejun transfer către Armata de Teracotă care conţine mai mult de 6000 de sculpture în mărime naturală de teracotă ale soldaţilor și cailor într-o ipostază de luptă și arată minunata artă a sculpturii din acea vreme. Oprire pentru fotografii la ZidulOrașului. Transfer către gară și apoi călătorie cu trenul de noapte către Xi’an în cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosireîn Beijing

Sosireîn Beijing și întâlnire cu ghidul local la gară. Transfer la hotel pentru mic dejun. Vizită la palatul de vară. Palatul de vară este cea mai bine conservată și cea mai mare grădină din China. Cele două elemente principale ale grădinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Veți fi cazați la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing

Toată ziua liberă cu posbilitatea de a particpa la o excursie opţionala la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia (fără prânz). Transfer către Marele Zid (secţiunea Juyongguan), ce a fost construit între anii 770 – 475 î. Hr. urcând pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevărat uimitor. Acesta urcă de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Întoarcere în central orașului și transfer către Parcul Olympia și oprire pentru fotografii la Stadionul Naţional din Beijing (Cuibul de pasăre). Program opţional de seară: Cină cu raţă la cuptor. Noaptea la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing

Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz) Transfer la Orașul Interzis. Vizită la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de împăraţi ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Vizită la Templul Raiului. Sala de Rugăciune pentru Recolte Bune este considerată un punct de reper al orașului Beijing. Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere către casă.

Servicii incluse

•Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
•Transfer aeroport-hotel-aeroport
•Ghid vorbitor de limba romana
•Cazare la hoteluri de 4*
•Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
•Croazieră pe râul Yangtze 4 nopți cu mic dejun, prânz și cină
•Excursii conform program

Servicii neincluse

•Taxe de aeroport: 450 €/pers
•Pachet excursii opționale: 199 €/pers. (opțional):
•Grădina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
•Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via