CARNAVAL MADEIRA

  de la485€persoana

8 zile
Avion

Detalii Oferta

Imagini pentru carnaval madeira

Funchal – Gradinile Tropicale Monte – Turul de Vest al insulei: Porto Moniz si Camara de Lobos – Turul de Est al insulei: Pico de Arieiro si Santana – Jeep Safari

Carnavalul din Madeira, sau Mardi Gras cum este cunoscut localnicilor, se celebreaza in Funchal. Este o saptamana „nebuna” in care hotelurile, barurile si restaurantele se transforma in adevarate petreceri permanente. In mod traditional, exista doua parade principale, foarte diferite una de alta. Parada Carelor Alegorice este cu adevarat fabuloasa. Numeroase grupuri de Samba impreuna cu mii de participanti in costume magnifice si pline de culoare danseaza pe electrizanta muzica Samba pe strazile din Funchal, creeand o atmosfera similara Carnavalului de la Rio. Cea de a doua parada, denumita Parada Trapalhao, este ceva mai veche ca traditie si raspandita pe toata insula. Acum insa inunda strazile din Funchal, cu o imensa bucurie de-a dreptul contagioasa, marcand sfarsitul Carnavalului. La aceasta parada poate participa toata lumea, deopotriva localnici sau turisti, iar costumele si mastile sunt la libera imaginiatie a participantilor, astfel ca puteti intalni costume, masti si caricaturi foarte indraznete.

Carnavalul din Madeira este considerat a fi unul dintre cele mai bune din Europa si al doilea ca importanta dupa Carnavalul de la Rio. Daca mai adaugam si faptul ca in aceasta perioada vremea in Madeira este una calda cu temperaturi care ajung in cursul zilei pana la 21-24 grade Celsius, avem toate ingredientele unei vacante reusite in Insula Florilor sau Gradina Atlanticului asa cum mai este denumita Madeira.

28 Februarie BUCURESTI – LISABONA - FUNCHAL

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Tap Portugal TP1257 cu destinatia Lisabona, ce decoleaza la ora 05:55. Aterizare la Lisabona la ora 08:30. La ora 11:40 decolare cu zborul TP1689 cu destinatia Funchal – Insula Madeira ! Sosire pe aeroportul international “Cristiano Ronaldo” la ora 13:25. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

01 Martie FUNCHAL – CAPITALA MADEIREI

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde putem vedea produse traditionale, inclusiv cateva dintre florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ”pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde putem admira frumusetea broderiilor locale in diferite stadii de design si creatie, si la Gradina Botanica. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Turul se va incheia cu o degustare de vin de Madeira la una dintre cramele locale. Turul se termina cu o vizita la o crama unde veti degusta diferite tipuri din renumitul „vin de Madeira”. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

02 Martie MONTE & GRADINILE TROPICALE

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de ½ zi Monte si Gradinile Tropicale. Transfer de la hotel la punctul de imbarcare in telecabina care ne va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte, unde prima imagine pe care o vom vedea este cea a turnurilor gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume.Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Funchal. Participare impreuna cu insotitorul de grup la parada principala a Carnavalului – Parada Carelor Alegorice. Mii de participanti in costume magnifice si pline de culoare danseaza pe strazile din Funchal, creeand o atmosfera similara Carnavalului de la Rio. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

Imagine similară

03 Martie TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA”

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro si Santana cu pranz inclus. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha – cel mai mare centru al industriei de rachita. Aici vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), unde veti fi fascinati de privelisti impresionante si apoi spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Servim masa de pranz la restaurant local (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico, orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.Imagini pentru Machico

04 Martie TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi la Porto Moniz si Camara de Lobos cu pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, unde vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servim masa de pranz la restaurant local (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere in Funchal. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

Imagini pentru Machico

05 Martie FUNCHAL – MADEIRA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Funchal, animat pe perioada Carnavalului. Dupa amiaza participare impreuna cu insotitorul de grup la Parada Trapalhao. La aceasta parada poate participa toata lumea, deopotriva localnici sau turisti, iar costumele si mastile sunt la libera imaginiatie a participantilor, astfel ca puteti intalni costume, masti si caricaturi foarte indraznete. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

Imagini pentru carnaval madeira

Imagine similară

06 Martie FUNCHAL – JEEP SAFARI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Funchal sau optional puteti participa la activitate plina de adrenalina: Jeep Safari cu masini de teren Land Rover. Veti face o incursiune pe valea Nun cu privelisti ce-ti taie rasuflarea urmand traseul: Camara de Lobos – Campanario – Lugar da Serra – Jardim da Serra – Boca da Corrida. Intoarcere in Funchal si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

07 Martie FUNCHAL – LISABONA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie pana la momentul transferului la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL TP1686 cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 18:00 si aterizare in Lisabona la ora 19:40. Imbarcare pe zborul TP1256 cu destinatia Bucuresti ce decoleaza la ora 23:10 si sosire la Bucuresti la ora 05:10 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 559 Euro adult loc in camera dubla
 • 485 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 399 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
 • 789 Euro adult loc in camera single

Excursiile optionale (tarife calculate pentru minim 20 de participanti)

 • Monte & Gradinile Tropicale: 50 Euro/adult si 30 Euro/copil (3-11,99). Include: transport cu autocar local dus-intors, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale, ghid local, insotitor de grup
 • Excursie de 1 zi Turul de est al Insulei Madeira: „Pico de Arieiro & Santana”: 55 Euro/adult si 40 Euro/copil (3-11,99). Include transport cu autocar local, ghid local, pranz la restaurant local cu 3 feluri de mancare si bauturi incluse, insotitor de grup
 • Excursie de 1 zi Turul de vest al Insulei Madeira: „Vestul salbatic” – Porto Moniz & Camara de Lobos: 55 Euro/adult si 40 Euro/copil (3-11,99). Include transport autocar local, ghid local, masa de pranz la restaurant local cu 3 feluri de mancare si bauturi incluse, insotitor de grup
 • Jeep Safari: 50 Euro/adult si 30 Euro/copil (3-11,99).

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Conditii:

 • Oferta este valabila in momentul transmiterii. Nu garantam mentinerea tarifelor fara o rezervare nominala.
 • Biletele de avion sunt nerambursabile in caz de anulare sau neprezentare
 • In cazul companiilor de linie, NU se pot modifica numele sau ruta. Se poate modifica doar perioada, in schimbul unei taxe de modificare + diferenta de tarif
 • Rezervarile de camere la hoteluri se supun conditiilor fiecarui sistem de rezervare sau hotel (sunt NERETURNABIL, sau cu posibilitate de anulare cu penalizare in functie de politica hotelului/sistemului)

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Funchal – Bucuresti, via Lisabona, Compania Tap Portugal
7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Raga 4* sau similar Funchal
Transfer Aeroporturi - Hoteluri - Aeroporturi
Tur de oras in Funchal cu ghid local
Bilet de intrarea la Gradina Botanica din Funchal
Vizita la o crama in Funchal cu degustare vin de Madeira
Participarea impreuna cu insotitorul de grup la principalele parade ale Carnavalului din Madeira.
2 Martie – Parada Carelor Alegorice
5 Martie – Parada Trapalhao
Insotitor de grup

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si combustibil: 299 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarile la obiectivele turistice din program
Supliment demipensiune: 145 Euro/adult si 73 Euro/copil (bauturile nu sunt incluse)
Supliment camera cu vedere la mare (la cerere): 63 Euro/persoana
Excursiile optionale, Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via