America de sud : Peru Bolivia Chile

  de la2999 €persoana

  

19 zile

    

    

  

Avion

Detalii Oferta

BUCURESTI - LIMA VIA AMSTERDAM  - CUZCO - VALEA SACRA A INCASILOR - MACHU-PICCHU - PUNO-LACUL TITICACA - INSULA SOARELUI- LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE - BUENOS AIRES – MONTEVIDEO - IGUASSU : PARTEA BRAZILIANA SI PARTEA ARGENTINIANA – RIO DE JANEIRO - BUCURESTI

Supliment camera single: 549 Euro; Pat suplimentar: 2999 Euro; Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 2399 Euro.

ZIUA 1 : BUCURESTI- LIMA VIA AMSTERDAM
04:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul  catre Lima. Decolare in jurul orei 06:05, vom ajunge la destinatie in jurul orei 19:15.
Sosire in Lima- cu o o arhitectura impozanta, un trecut glorios si oameni ospitalieri. Este capitala si cel mai mare oras al Republicii Peru, fiind de asemenea capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar si cultural al tarii. Orasul este localizat in vaile dintre raurile Chillon, Rimac, Lurin. Se afla pe coasta de vest a tarii, in apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Lima.

ZIUA 2 : LIMA
Mic dejun. Vom incpe ziua cu un tur panoramic de oras in Lima, ce va include: Piata Mare,Plaza de Armas, Palatul Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopal,  Piaţa San Martin, Catedrala și Biserica San Francisco, San Isidoro , Miraflores - Parcul central si Parcul Iubirii.
Vom vizita: Muzeul de Antropologie si Arheologie.
Lima este cunoscut si ca Orasul Regilor. Pentru mai mult de trei secole, Lima a fost unul dintre cele mai importante si influente orase ale Americii de Sud. In mai mult de patru secole de la fondarea sa ca oras spaniol, Lima s-a afirmat ca expresie a mostenirii metise.
Cazare in Lima.
Excursie optionala la Muzeul Aurului si cina traditional  in faimosul cartier Barranco.

ZIUA 3 : LIMA-CUZCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul cate Cuzco. Sosire in Cuzco, dup ace vom fi preluati de la aeroport vom face un tur panoramic al orasului colonial Cuzco ce va include: Piata Centrala, Catedrala si Templul Soarelui Korikancha. Cazare in Cuzco.

ZIUA 4 : CUZCO- VALEA SACRA A INCASILOR
Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim imprejurimile sau sa optam pentru o excursie optionala la Valea Saca a Incasilor- pe drum ne vom opri la Awanacancha, dupa care vom exploara  Pisac, un sat traditional andean a carui principala atractie este Bazarul. Masa de pranz la un restaurant local.
Dupa-amiaza, turul nostru continua spre Ollantaytambo, un oras plin de culoare si spirit traditional. Ajunsi la Valea Sacra vom avea privelistea unei imagini uimitoare: strazi pavate cu piatra, depozite de piatra si terasele agricole ce incep de la poalele muntilor si se inalta usor pe crestele acestora. Cazare in Cuzco.

ZIUA 5 : CUZCO- MACHU-PICCHU
Mic dejun. Astazi vom descoperi Machu- Picchu- inconjurat de terase agricole, pare sa fi fost folosit de incasi fie ca oras ceremonial secret, fie ca oras de vacanta.
Machu Picchu este asezat intr-o sa muntoasa, intre doua varfuri, la circa 80 km nord-vest de localitatea Cusco. Aceste extraordinare ruine precolumbiene au 18 km patrati constructii terasate, legate intre ele de 3000 de trepte.
Transfer la gara din Ollantaytambo pentru transferul catre  Aguas Calientes. Dupa ce vom ajunge in statia Aguas Calientes vom fi tansferati cu autocarul pana la cota de 2300 metri.
Odata ajunsi vom vizita impeuna cu ghidul: Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre. Ne vom intoarce in Cuzco pe aceeas ruta, odata ajunsi in gara din Ollantaytambo vom fi tansferati in Cuzco. Cazare in Cuzco.

ZIUA 6 : CUZCO- PUNO
Mic dejun. Preluare de la hotel pentu transferul catre Puno, in drum vom trece pe langa: - Biserica San Pedro de Andahuaylillas; Sanctuarul Inca Raqchi si Pucara. Sosire in Puno si cazare.

ZIUA 7 : PUNO-LACUL TITICACA-INSULA SOARELUI-LA PAZ (Mese incluse: Mic dejun si pranz)
Ne continuam calatoria si pornim dis de dimineata catre Lacul Titicaca, de la granita dintre Bolivia si Peru, este invaluit in mister si legende de toate felurile, fiind considerat de multe culturi din America de Sud un loc sacru. El este si cel mai mare lac din America de Sud, cel putin in ceea ce priveste volumul apei.
Dupa o scurta croaziea pe Lacul Titicaca ne vom indrepta catre frontiera cu Bolivia, vom admira varfurile maiestroase ale Anzilor Cordilieri. Pe parcurs vom vizita Copacabana, ne vom deplasa cu barca cu motor catre Insula Soarelui si vom vizita Statuia Fecioarei din Copacabana.
Deplasare spre La Paz. Cazare in La Paz.

ZIUA 8: LA PAZ
Mic dejun. Astazi vom face un tur panoramic de oras de La Paz ce include: Piața Murillo, Palatul Guvernului,  Palatul Prezidenţial. Continuma cu popas si vizita la Biserica Sf. Francisc si Calle de la Brujas.
Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii.

ZIUA 9: LA PAZ- SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul cate Chile- Santiago de Chile, capitala Republicii Chile, se intinde intr-o vale langa Anzi, dar, la doar o ora si jumatate de Oceanul Pacific. Metropola atragatoare cu cartierele  si case de la inceputul secolului XX stau alaturi de cartiere moderne, construite in ultimele decenii si de cartierul de afaceri sau Sanhattan, unde zgsrie-norii se intrec in inaltimi. Decolam in jurul orei 11:30 si ajungem la destinatie in jurul orei 15:30. Sosire si transfer la hotel pentru cazare in Santiago de Chile . Timp liber la dispozitie pentru a descoperii orasul impreuna cu ghidul.

ZIUA 10: SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Astazi vom avea 1 zi intreaga la dispozitie si vom explora Santiago de Chile printr-un tur de oras ce va include: Palatul Prezidential, Piata Armelor, Catedrala, Cladirea Postei, Muzeul National de Istorie, Casa Colonial, Parcul Metropolitano,  Zona Providencia. Transfer si cazare la hotel in Santiago de Chile.

ZIUA 11: SANTIAGO DE CHILE -BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Buenos Aires, decolam in jurul orei 11:45 si ajungem la destinatie in jurul orei 13:40. Sosire in Buenos Aires- cel mai european dintre toate orasele Americii de Sud. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, Buenos Aires aminteste de Paris sau Barcelona.
In ciuda influentelor sale europene, Buenos Aires este un oras unic. Muzicienii care canta tango pe strazi fac parte din peisajul local la fel de mult ca si monumentele renumite ale orasului, precum Teatro Colon si arhitectura de inspiratie franceza. Cazae in Buenos Aires.

ZIUA 12: BUENOS AIRES
Mic dejun. Turul panoramic de oras va cuprinde: Cartierele Palermo si Recoleta, Teatrul Colon, Bulevardul 9 Iulie, Plaza de Mayo, Primaria, Catedrala Metropolitana, Guvernul “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional. Cartierele: Montserrat, San Nicolas, San Telmo si Cartierul La Boca. Cazare in Buenos Aires.
Excursie optionala: Cina cu spectacol de tango argentinian.

ZIUA 13: BUENOS AIRES- MONTEVIDEO
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires sau excursie optionala la Montevideo(Uruguay)- orasul isi datoreaza numele unui marinar portughez, care ar fi strigat "Monte vide eu" ("Eu văd un munte"), atunci cand, fiind de serviciu la catarg, ar fi zarit pentru prima data colina pe care astazi sta orasul.
Odata ajunsi in Montevideo vom vizita impreuna cu ghidul: - Piaţa Constitutiei, Catedrala Matriz
Teatrul Solis, Mausoleul, Cladirea Congresului, gradina de trandafiri Meadow, Parcul Bataliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, Zona Carrasco’s si plajele din jurul orasului. Transferul intre Buenos Aires is Montevideo se va efectua cu avionul si autocarul.
Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 14: BUENOS AIRES- IGUASSU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguassu. Decolare in jurul orei 09:05 si ajungem la destinatie in jurul orei 10:00.  Sosire in Iguassu si transfer la hotel pentru cazare.

ZIUA 15: IGUASSU- PARCUL NATIONAL IGUASSU : PARTEA BRAZILIANA SI PARTEA ARGENTINIANA
Mic dejun. Vom vizita ambele brate ale Parcului National Iguassu se afla pe lista celor "Sapte Minuni Noi ale Lumii", fiind considerat de UNESCO o zona de importanta, atat din punct de vedere cultural, cat si natural. Situat in Argentina, Parcul Naţional Iguassu trece dincolo de granitele tarii, printr-o zonă sălbatica ce se extinde in Brazilia, şi asupra careia ambele tari isi si procalma suveranitatea. Parcul reprezintă biomasa cea mai bogata de pe planeta. Cascadele se pot observa mergand prin circuite cu acces prin pasarele construite special. Traversand poduri, scari si carari pline de vegetaţie, ne bucuram de magnificele privelişti ce pot fi vazute atat de jos cat şi de sus pentru a ajunge la punctul maxim, un abis spectaculos numit „Gâtul Diavolului”. Caderile de apa cu o inalţime de 80 de metri prezinta salturi spectaculoase iar formarea curcubeelor ne înfaţiseaza o priveliste surprinzatoare.

ZIUA 16: IGUASSU- RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Rio de Janeiro. Decolare in jurul orei 12:35 si ajungem la destinatie in jurul orei 14:30.  Sosire in Rio de Janeiro si tur panoramic de oras: Golful Guanabara , Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Biblioteca Nationala, Teatrul Municipal, Muzeul de Arta, stadionul Maracana, Sambadrome,  Plajele Ipanema, Leblon si Copacabana.
Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 17: RIO DE JANEIRO- MUNTELE CORCOVADO SI “CAPATANA DE ZAHAR
Mic dejun. Timp liber in Rio de Janeiro sau excursie optionala Muntele Corcovado si Sugarloaf- dupa ce vom fi preluati de la hotel cu autocarul vom continua cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)–panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul si urcare cu telecabina  pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capatana de Zahar), vom vedea panorama a orasului.
Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 18: RIO DE JANEIRO-BUCURESTI VIA PARIS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 17:40 si ajungem la destinatie in jurul orei 13:55(a doua zi).

ZIUA 19:PARIS-BUCURESTI
Sosire in Bucuresti la ora 13:55.

Servicii incluse

-Bilete de avion Bucuresti – Lima si Rio de Janeiro-Bucuresti via Paris si Amsterdam, Compania KLM/Air France
-Bilet de avion Lima- Cuzco, compania LCP Peru
-Bilet de avion La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires compania Latam Airlines
-Bilete de avion: Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro –Compania Latam Airlines
-2 nopti cazare in Lima la hotel de 3*** cu mic dejun
-3 nopti cazare in Cuzco la hotel de 3*** cu mic dejun
-1 noapte de cazare in Puno la hotel de 3*** cu mic dejun
-2 nopti cazare in La Paz la hotel de 3*** cu mic dejun
-2 nopti cazare in Santiago de Chile la hotel de 3*** cu mic dejun
-3 nopti cazare in Buenos Aires la hotel de 3*** cu mic dejun
-2 nopti cazare in Iguassu la hotel de 3*** cu mic dejun
-2 nopti cazare in Rio de Janeiro la hotel de 3*** cu mic dejun
-Mesele prevazute in cadrul itinerariului
-Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar, tur panoramic de oras: Lima, Cuzco, La Paz, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro
-Croaziera pe Lacul Titicaca(barca cu motor)
-Transfer la Insula Soarelului(barca cu motor)
-Vizita cu ghid local la Iguassu, intrarile in Pacul National, patea braziliana cat si partea argentiniana
-Excursie la Machu- Picchu, incluzand transferurile, biletele de tren, intrarile si autocarul local
-Asistenta turística in limba romana

Servicii neincluse

-Taxele de aeroport zborul Bucuresti – Lima si Rio de Janeiro-Bucuresti: 450 euro/persoana
-Taxele de aeroport zborul Lima- Cuzco: 50 euro/persoana
-Taxele de aeroport zborul La Paz- Santiago de Chile-Buenos Aires: 249 euro/persoana
-Taxele de aeroport zborul Buenos Aies- Iguassu si Iguassu Rio de Janeiro: 90 euro/persoana
-Taxa de viza Bolivia: la sosire- 90 Euro/persoana(se poate modifica). Recomandam obtinerea vizei prin secţia consulară a Ambasadei Boliviei la Berlin, inainte de calatorie, actele se vor depune la agentia Europa Travel, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice.
-Taxa de intrare/iesire Bolivia, se achita local
-Excursiile optionale
-Asigurarea storno
-Intrarile la obiectivele turistice ce nu au fost mentionate ac fiind incluse
-Alte servicii neincluse in program


Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile. Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat.

CERE OFERTA

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Specifica cate persoane calatoresc si varsta copiilor, daca este cazul, iar noi verificam tariful si revenim pe email pentru confirmare. Prin prezenta cerere, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici


Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

ABONARE NEWSLETTER

Share via